DESINGERICI FAN LIZAO STOPALA NA NASTUPU! Situacija šokirala i kontroverznog repera! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Despić podelio snimak, koji je digao veliku prašinu na društvenim mrežama!

DESINGERICI FAN LIZAO STOPALA NA NASTUPU! Situacija šokirala i kontroverznog repera! (FOTO)

Foto: e-stock, Printscreen/TV Pink

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica poznat je po svojim skandaloznim nastupima, tokom kojih izuva patike i lupa publiku njima, kao i čarapamaa. Reper obično stavi svoja stopala nekom od članova publike na čelo, a na poslednjem nastupu desilo se nešto šokantno.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica na "Belgrade Music Week"

Naime, dečko iz publike je počeo da mu liže stopalo, što je i samog Desingericu šokiralo. Snimak je isplivao na društvenoj mreži TikTok, a Desingerica ga je podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Kakvi su, bre, ovo fetiši, sine? - napisala je jedna korisnica preko snimka, koji je Desingerica podelio.

Republika

Foto: TikTok.com, Instagram.com

Desingerici fan lizao stopala

Snimak je vrlo brzo postao viralan i napravio haos na društvenim mrežama.

Inače, reper je nedavno izbacio pesmu "Rendalicca", koja je postala poznata poz apaljivom refrenu, koji je publiku naterao da traži reči "bauljam" i "ćarlijam".

Ove reči su privukle pažnju, pogotovo mlađe generacije koje nisu bile upoznate sa njihovim značenjem. "Ćarlijati" je reč koja potiče iz perioda turske vladavine u Srbiji, a označava lagano komešanje vazduha u slobodnom prostoru, odnosno pirkanje. U pesmi, ove reči imaju filozofski momenat, prikazujući pijanog junaka koji je "svuda prisutan". Sa druge strane, "bauljati" se koristi za opisivanje kasnih noćnih avantura i teškog hodanja pod uticajem alkohola, što se može prevesti kao "tumarati", "lunjati" ili "šetkati se".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading