SLOBODU MIĆALOVIĆ U OVAKO IZAZOVNOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI: Zabacila nogu, isturila dekolte - VRELO DA NE MOŽE VRELIJE (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.07.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica izbacila video koji je izazvao opštu pometnju na društvenim mrežama.

SLOBODU MIĆALOVIĆ U OVAKO IZAZOVNOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI: Zabacila nogu, isturila dekolte - VRELO DA NE MOŽE VRELIJE (VIDEO)

Foto: ATA Images

Jedna od od naših najlepših glumica Sloboda Mićalović objavila video u veoma izazovnom, ali elegantnom izdanju, koji je još jednom potvrdio da je dama od stila.

U dugoj crnoj haljini, istakla je svoje atribute, privlačeći pažnju svojim bujnim dekolteom i šlicem do pola butine. Ovakvo izdanje nije mogao da prođe neprimećeno, te su krenuli da se nižu komplimenti na račun glumice.

 


Sloboda ulaže veliki trud u očuvanje svog izgleda i zdravlja, a za to je najviše zaslužna njena posvećenost zdravoj ishrani.

 

Kako je već ranije otkrila, konsultovala se sa nutricionistom, koji joj je pripremio obroke prilagođene njenim potrebama, a koji joj se redovno dostavljaju na kućnu adresu.

Glumica se disciplinovano pridržava ovog režima ishrane, što joj omogućava da održi svoju izuzetnu formu. Pored pažljivo odabrane ishrane, Sloboda se posvećuje i redovnom vežbanju. Tri puta nedeljno radi sa ličnim trenerom, što joj pomaže da održi tonus mišića i kondiciju. Ova kombinacija pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti ključna je za održavanje Slobodinog izgleda i vitalnosti.

Sloboda Mićalović svojim primerom pokazuje koliko je važno voditi računa o svom zdravlju i izgledu, te inspiriše mnoge svojim posvećenim pristupom očuvanju sopstvenog tela.

Otkako se na filmskom platnu pojavila rame uz rame sa holivudskom lepoticom Monikom Beluči, kao i na crvenom tepihu zajedno sa proslavljenim rediteljem Emirom Kusturicom, mnogi porede našu glumicu sa slavnom koleginicom, dok je Sloboda o njoj uvek govorila sa posebnim respektom, naglašavajući da je ona žena-laf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading