"NEMOJ NIKAD VIŠE DA SE ŠMINKAŠ": Sloboda Mićalović ponosno pokazala svoju PRIRODNU LEPOTU!

Autor:

Zabava

03.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novom fotografijom glumica je oduševila pratioce na društvenim mrežama.

"NEMOJ NIKAD VIŠE DA SE ŠMINKAŠ": Sloboda Mićalović ponosno pokazala svoju PRIRODNU LEPOTU!

Foto: Marko Edge

Za razliku od mnogih glumica koje čekaju crveni tepih da bi zablistale punim sjajem i pokazale svoj glamurozan stil Slobodi Mićalović je dovoljna i livada da ostvari isti efekat. Jedna je od retkih dama sa domaće javne scene koja ponosno pokazuje svoj prirodan izgled i ne stidi se da fotografiše nenašminkano lice. Upravo takvu jednu fotografiju objavila je na Instagramu i izazvala oduševljenje mnogobrojnih pratilaca. 

Popularna glumica, supruga Vojina Ćetkovića i majka dve ćerke bliznakinje, pozirala je u širokoj beloj haljini raširenih ruku s osmehom na licu. Ubrzo su počeli da se nižu brojni komplimenti na račun njenog izgleda, kojem niko nije mogao da odoli.

 

 

"Nestvarna", "Kao boginja", "Kakva prirodna lepota", "Divna, nežna i prelepa", "Ova žena ne treba nikad da se šminka", "Samo nebo je granica", neki su od komentara Slobodnih pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži. 

Inače, Sloboda Mićalović je nedavno proglašena od strane američkog portala "Beautiful Women Pedia" za najlepšu prirodnu glumicu na svetu.

- Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla - otkrila je jednom ona tajnu svog dobrog izgleda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading