POPULARNA INFLUENSERKA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG OTMICE: Od mučnih detalja će vam se okrenuti želudac, šokantna svedočenja žrtava otkrivena!

Autor:

Zabava

15.07.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračna istina iza njenog glamuroznog društvenog medijskog lika.

POPULARNA INFLUENSERKA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG OTMICE: Od mučnih detalja će vam se okrenuti želudac, šokantna svedočenja žrtava otkrivena!

Foto: Twitter

U septembru 2022. godine, nestanak Desirre Freitas i Leticie Maije pokrenuo je nacionalnu potragu koju su predvodile njihove porodice i FBI. Malo su znali da su ove dve nestale žene živele pod kontrolom brazilske influenserke Kat Torres, koja je sada osuđena na osam godina zatvora zbog trgovine ljudima i ropstva. Uznemirujući detalji njihovog iskustva nedavno su izašli na videlo, otkrivajući jezivu priču manipulacije i eksploatacije.

Kat Torres, nekada povezana sa holivudskom zvezdom Leonardom DiCapriom, predstavljala se kao uspešna i duhovno darovita influenserka, hvaleći se svojom sposobnošću predviđanja budućnosti i svojim vezama sa A-list zvezdama. Njeni profili na društvenim medijima prikazivali su život luksuza, pun saveta o ljubavi, wellnessu i poslovnom uspehu, kao i promocije hipnoze, meditacije i fitnes programa. Međutim, iza ove sjajne fasade, ona je privlačila ranjive žene u noćnu mrežu kontrole i zlostavljanja.

Desiree i Leticia, u svom intervjuu za BBC, otkrile su kako su prvobitno bile privučene Katinom pričom o prevazilaženju siromaštva i druženju sa holivudskim elitama. Međutim, njihove nade su bile srušene kada su postale zatvorenice u Katinom iskrivljenom "veštičijem klanu". Pod njenim uticajem, Desiree je bila primorana da radi u lokalnom striptiz klubu, dok je bila izložena "veštičjim ritualima", a obe žene su bile zabranjene da komuniciraju jedna sa drugom ili napuštaju sobe bez Katine dozvole. Njihove porodice i prijatelji pokrenuli su kampanju na društvenim medijima kako bi ih pronašli, ne shvatajući da su snimci koji prikazuju žene kako tvrde da su dobro napravljeni pod prisilom.

Prekretnica je došla kada je policija u Mainu, tokom istrage u novembru 2022. godine, primetila potpunu izolaciju žena i njihovu nemogućnost slobodnog govora, podižući crvene zastave o njihovoj situaciji. Tada je u potpunosti došlo do izražaja Katina kontrola i manipulacija nad Desiree i Leticijom, slikajući jezivu sliku ropstva modernog doba olakšanog obmanjujućim privlačenjem uticaja društvenih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading