INDI NIKAD BRUTALNIJE O STRAVIČNOM UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Priznaje da li se plaši Zorana, pa otkriva da je njihova veza SLOŽENIJA nego što izgleda!

Autor:

Zabava

12.07.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi ogolila dušu o vezi sa Zoranom Marjanović.

INDI NIKAD BRUTALNIJE O STRAVIČNOM UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Priznaje da li se plaši Zorana, pa otkriva da je njihova veza SLOŽENIJA nego što izgleda!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Indi Aradinović otkriva da je njena veza sa Zoranom Marjanovićem već mesecima u toku, ali je bila iznenađena interesovanjem javnosti. Ističe da im je ljubav postala inspiracija za poslovne poduhvate i nove ideje.

- Vidi, ja sam neko ko je vrlo spreman na sve u životu, ja sam spremna rođena, ja se ničega i nikoga ne bojim sem Boga i za mene je to nešto lepo, ljubav je lepa stvar. Sad, meni naravno ne mogu da pripadnu neke normalne situacije, nego tako malo složenije, kao što je i ova. I onda sam prihvatila da Bog ima stvarno plan za mene, ovo je za mene neka predsudbinska igra. Ne igra, nego znakovi pored puta da stvarno Bog nije zaboravio na mene, da ima ozbiljan plan.

Kako je reagovala vaša porodica, odnosno pre svega tvoja porodica, kada je saznala za vašu vezu? Da li su saznali iz medija ili si prethodno obavila razgovor sa njima?

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

 

- Mojoj majci sam rekla, da, pripremila sam je. Naravno da je bila iznenađena i u šoku, naravno, ali nije istina da nas dve nemamo kontakt i da ne razgovaramo. Ja moju majku volim najviše na svetu i njeno mišljenje mi znači, ali ja podršku ni od koga ne tražim jer ja živim sama svoj život i krojim ga. A, svima onima koji su me izveli na put hvala i zato i ja sam takva kakva i ja sam danas.

Da li ti je majka dala neki savet, i šta je ono što ti je prvo rekla?

- Rekla mi je da puno ne pričam u javnosti, da je ona naravno srećna kada sam ja srećna i da je njoj bitno da je njeno dete najsrećnije. Uz to se poveže i moj rođendan, 4. jula. Sada ide i Zoranov rođendan tako da moraće da bude prilika za viđanje, za neko proslavljanje novog života i ja se nadam uspeha ovih koji sada dolaze, ovih pesama i razloga za slavlje.

Koliko je tebi teško da se nosiš s onim što prati Zorana Marjanovića od tragedije koja se dogodila 2016. godine?

- Pa ja ću samo reći jednu stvar, ne bih ja tu u tuđe ime ništa pričala i na tu temu, kao neko ko je tu iz ljubavi. Ja bih samo rekla da se nadam da će Bog što pre dozvoliti da pravda izađe na videlo - priznala je ona za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading