SEVE SEVAJU "BRADAVICE" PRED DECOM: Hrvatska pevačica napravila SKANDAL kod Dubrovnika, ocrnili je na mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.07.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna Vučkovićeva ne prestaje da šokira region!

SEVE SEVAJU "BRADAVICE" PRED DECOM: Hrvatska pevačica napravila SKANDAL kod Dubrovnika, ocrnili je na mrežama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/severina

Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković nastupala je preksinoć u Slanom, mestu nedaleko od Dubrovnika, u okviru manifestacije "Noć dubrovačkog Primorja". Ono što je privuklo veliku pažnju je njen stajling. Pevačica je nosila sportske patike, bele čarape, kratak šorts i majicu o kojoj bruji region.

Majica je bila bele boje, sa crnim linijama, a na grudima je imala skandalozan detalj - pojačane linije koje su podsećale na bradavice. Ovo možda ne bi privuklo toliko pažnje, da Severina u Slanom nije nastupala pred decom, što je i sama objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, dok je izvodila svoju pesmu "Ante", deca u publici su počela da pevaju sa njom uglas, što je i nju iznenadilo, jer nije očekivala da deca znaju njenu staru pesmu, koju je izbacila pre više od 20 godina.

- Može li mi neko od vas iz publike objasniti šta se dogodilo s "Antom"? Jer ta je pesma duplo starija od prvih redova u publici - napisala je Severina, te dodala je da je pesma izašla 1999. godine.

"Kakva je ovo majica?", "Zar ovako da izađe pred decom?", "Šta rade roditelji?", "Seve, tužno, a takav potencija", "Interesantan nastup za te prve redove", "Užas", samo su neki od komentara publike. Bilo je i drugih koji su je pohvalili, a neki su joj objasnili da joj je pesma "Ante" popularna među omladinom zbog toga što je viralna na TikTok-u.

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severinin šokantni stajling

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading