SKANDALOZNO! Sara Reljić raskrinkala PEVAČA sa estrade, otkrila sve o AFERAMA sa mlađim devojkama!

Autor:

Zabava

15.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić bez dlake na jeziku oplela po našem poznatom pevaču!

SKANDALOZNO! Sara Reljić raskrinkala PEVAČA sa estrade, otkrila sve o AFERAMA sa mlađim devojkama!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sara Reljić, poznata pevačica koja je stekla popularnost učestvujući u jednom rijalitiju pre nekoliko godina, nedavno je otkrila detalje o svom sukobu sa Lepim Mićom. Tokom trajanja rijalitija, došlo je do koškanja između njih dvoje, a Sara je javno iskritikovala Mićino ponašanje u jednoj Grandovoj emisiji.

Ona je istakla da je bila oštra prema njemu, osudivši njegovo ponašanje sa mlađim učesnicama, te ga čak nazvala "pedofilom". Nakon nekoliko godina, mediji su objavili vest koja je potvrdila Sarine reči, što je dodatno istaklo njen stav o Mićinom postupanju.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sare Reljić u emisiji Amidži šou

 

- Bio je neki naslov o Lepom Mići da mu je neka devojka od 19 godina ležala u krilu i ja sam to oštro osudila. Koliko god bila ovako nežna, zapravo sam prilično oštra i dok sam bila u rijaliutiju rekla sam mu „Alo, Mićo, ko šta radi, ti samo ležiš tim devojkama u krilu kao neki pedofil“. I onda se on smrtno naljutio, krenuo da me vređa i eto posle toliko godina je izašao baš takav naslov, kako sam ja i rekla - istakla je pevačica za Grand i osudila njegovo ponašanje: 

- Zato sam oštro oplela po njemu jer to stvarno nije normalno. 

Iako je Sara bila učesnik trenutno najpopularnijeg rijalitija, izjavila je da ne bi ponovo učestvovala u istom formatu u kojem je već učestvovala. Ipak, otvorena je za mogućnost da učestvuje u nekom drugom rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića besan zbog plasmana u Eliti

 

- U nekom rijalitiji bih, ali u ovakvom formatu u kojem sam već učestvovala više sigurno ne bih! - zaključila je pevačica.

Sara Reljić je svojim iskrenim izjavama o sukobu sa Lepim Mićom privukla pažnju javnosti, ističući važnost osude neprikladnog ponašanja i izražavajući svoj stav o učešću u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading