PEVAČICU TERALI DA NASTUPA U SPAVAĆICI: Bizarnu scenu ni dan-danas ne može da zaboravi, a najgore je tek usledilo!

Autor:

Zabava

14.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj nastup će zauvek pamtiti.

PEVAČICU TERALI DA NASTUPA U SPAVAĆICI: Bizarnu scenu ni dan-danas ne može da zaboravi, a najgore je tek usledilo!

Foto: printscreen/pinktv

 Tokom razgovora u jednoj emisiji, Ljupka Stević je otkrila interesantne detalje iz svoje karijere i života pre nego što je postala poznata javnosti. Pre nego što je stekla popularnost, Ljupka Stević je započela svoju pevačku karijeru nastupajući na romskim veseljima. Istakla je da je to bilo mesto gde je mogla da zaradi značajnu sumu novca, te da je ta iskustva oblikovala kao umetnika.

Pevačica je istakla da su počeci bili teški, posebno kada je opisivala uslove pod kojima su se održavala veselja. Govoreći o jednom posebnom događaju, Ljupka je otkrila detalje o zahtevima domaćice koja je proveravala koliko mesa ima u čorbi, ističući da je sve moralo da bude bogato. Takođe, otkrila je da su morali da nose specifičnu garderobu, sličnu spavaćici, što dodatno oslikava neobičnosti koje su pratile njene početke.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

 

Pored toga, Ljupka je uporedila svoje početke sa savremenim svadbama, ističući da je danas najlakše odraditi svadbu - dođe se u salu, puštaju se plejbekovi, a na kraju pevač preuzima mikrofon i peva dva sata.

- Sećam se da je domaćica koja je sina ženila, Vlasi su bili u pitanju, ona je proveravala koliko ima mesa u čorbi, mora sve da bude bogato. Morali smo da nosimo neku garderobu, to je bilo kao spavaćica. Sada je najlakše odraditi svadbu, venčanje – dođeš u salu, puštaju se plejbekovi, na kraju uzmeš mikrofon, pevaš dva sata i već je kraj - objasnila je Ljupka Stević u emisiji za "Novu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading