OVOM POZNATOM GLUMCU JE MILKA CANIĆ TETKA: Malo ko zna ISTINU o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

14.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Milke Canić sa našim poznatim glumcem, kom je ona bila tetka.

OVOM POZNATOM GLUMCU JE MILKA CANIĆ TETKA: Malo ko zna ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: RTS/printscreen

Milka Canić

Jedna od malo poznatih činjenica o poznatoj glumici Milki Canić jeste da je bila tetka našem poznatom glumcu Ivanu Đorđeviću. Ovo zanimljivo otkriće Ivan je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, uz fotografiju sa tetkom Milkom. On je istakao da bi mu ta fotografija bila draža čak i od one sa poznatim muzičarem Nikom Kejvom.

Foto: youtube.com/printscreen

Milka Canić

 


Ivan Đorđević, dobitnik prestižne nagrade "Zoranov brk" za ulogu Don Žuana, svoj glumački put gradi kao stalni član pozorišta "Toša Jovanović" u Zrenjaninu. Rođen u tom gradu, Ivan je stekao popularnost ulogama u serijama kao što su "Urgentni centar", gde tumači lik dr Luke Kovač, i "Istine i laži", gde glumi lik Žike.

 

- Ja nemam fotku sa Nik Kejvom al zato imam s’ tetkom. I da imam sa Kejvom ova bi mi bila draža - napisao je Ivan u opisu slike sa Milkom Canić.

 

 


Interesantno je da je Ivan Đorđević istakao paralelu između svoje uloge simpatičnog novinara u seriji "Ubice moga oca" i uloge ozbiljnog ubicе u seriji "Tajkun". On je istakao da je to za njega samo deo glumačke radosti i igre, gde može da oživi potpuno različite likove i uživa u tom procesu.

Ovaj neobičan detalj iz života poznatog glumca Ivan Đorđevića otkriva nam njegovu vezu sa glumačkom porodicom Canić, ali i njegovu posvećenost glumi i raznolikost uloga koje tumači.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading