ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ČASTIO MAJKU CRKVOM OD 9,24 MILIONA EVRA! Kao dete se mučio i GLADOVAO, a sada obezbedio celu PORODICU!

Autor:

Zabava

12.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepisao im stanove, firme, a sada je otišao korak dalje - kupio majci crkvu za vrtoglavu sumu novca!

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ČASTIO MAJKU CRKVOM OD 9,24 MILIONA EVRA! Kao dete se mučio i GLADOVAO, a sada obezbedio celu PORODICU!

Foto: Francesco Scaccianoce/IPA/IPA/Profimedia

Zlatan Ibrahimović, jedan od najpoznatijih svetskih fudbalera, proslavio se svojim sportskim uspesima, ali i van terena svojim velikodušnim gestovima prema svojoj porodici. U svojoj drugoj autobiografskoj knjizi "Adrenalin", otkrio je detalje o svojoj porodičnoj istoriji i kako je uspeo da svojim najbližima osigura udoban i luksuzan život.

Naime, Zlatan nije krio teško detinjstvo koje je proveo u Švedskoj. Rođen kao sin kafanskog pevača Šefika Ibrahimovića i Jurke Gravić, fudbalska legenda je odrastao u teškim uslovima, često gladujući i suočavajući se sa problemima alkoholizma svog oca. Ipak, zahvaljujući svom karakteru, uspeo je da se izbori sa izazovima i postane jedan od najpoznatijih sportista današnjice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović majci kupio crkvu od 9,24 miliona evra

Ipak, jedan od najupečatljivijih Ibrahimovićevih gestova jeste kupovina nekretnina za članove svoje porodice. Majci Jurki je kupio stan na Pagu kako bi bila bliže svojim ćerkama, a takođe joj je kupio i crkvu u Švedskoj vrednu vrtoglavih 9,24 miliona evra, kao simbol zahvalnosti za njen nesebičan trud i rad. Sestri Saneli je kupio luksuzni apartman u Novalji, dok je ocu osigurao novi krov nad glavom u ekskluzivnom delu Malmea.

Inače, zahvaljujući transparentnom sistemu registara u Švedskoj, saznaje se da Zlatan Ibrahimović upravlja svojim nekretninama preko firmi registrovanih na članovima porodice. Njegova majka Jurka i polubrat Aleksandar imaju ključne uloge u tim firmama, dok Zlatan brine o svojoj porodici osiguravajući im udoban život.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović obezbedio sve članove porodice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading