VODITELJ SKOČIO U VODU U PROGRAMU UŽIVO: Nije mogao da trpi VRUĆINU, hitno prekinuo emisiju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar napravio neočekivan potez i zasmejao kolege!

VODITELJ SKOČIO U VODU U PROGRAMU UŽIVO: Nije mogao da trpi VRUĆINU, hitno prekinuo emisiju! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

Tropski talas pogodio je region donoseći opasnu temperaturu do čak 40 stepeni. Građani se bore sa vrelinom, a stručnjaci savetuju oprez zbog visokog indeksa UV zračenja. Veliki je broj građana koji su u poslednjih dana zatražili lekarsku pomoć, posebno hronični bolesnici. Dodatan problem je i nesanica za mnoge građane zbog tropskih noći.

Hrvatski reporter Boris Mišević pronašao je kreativan način da pobedi letnju vrućinu dok je za RTL izveštavao iz Karlovca o visokim temperaturama.  

 

@danas.hr Borise, legendo ❤️ RTL-ov Boris Mišević u javljanju uživo napravio nemoguće i skočio u rijeku: 'E, nemam druge opcije!' #visoketemperature #kupanjeurijeci #karlovac #rtldanas #danashr #rtlhrvatska #fyp ♬ original sound - Danas.hr

 

Nakon što je razgovarao sa članom Hrvatske gorske službe spasavanja o plivanju u rekama, odlučio je da i sam osveži se. 

- Kada uživate na takvim mestima za plivanje, važno je biti svestan izbora označenih zona za plivanje sa odgovarajućim sadržajem i, naravno, izbegavati skakanje na nečiju glavu - rekao je on.

Nakon njegove izjave, skočio je u reku Koranu, izazivajući smeh njegovih kolega Tomislava Jelinčića i Ivane Brkić Tomljenović u studiju.

- Kakav fantastičan završetak uživog izveštaja - pohvalili su Miševića za njegovu spontanu akciju.

DA LI ĆE DOĆI DO ZAHLAĐENJA?

Prema najnovijim meteorološkim prognozama do zahlađenja dolazi 21. jula, kaže meteorolog Ivan Ristić.

- Sa tim svežim vazduhom ima šanse da bude i nepogode, dakle, biće i pljuskova, naročito u nedelju, 21. jula. Tako da, dolazi nam to osveženje, konačno. Pokazalo se i ovih zadnjih godina da to bude kratkotrajno zahlađenje. Tako da, ono, možda će potrajati 5 do 10 dana, posle ponovo ide sve toplije, ponovo se vraća taj afrički vazduh, ponovo još jedan nalet tih toplota - rekao je Ristić.

Republika

Foto: Shutterstock

Tropski talas pogodio je čitav region

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading