CECINA ĆERKA POKAZALA BUJNO POPRSJE: Anastasija Ražnatović u ŠOK IZDANJU, grudi pustila na slobodu!

Autor:

Zabava

12.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović napravila je šok kadrove, koje je objavila na Instagram profilu!

CECINA ĆERKA POKAZALA BUJNO POPRSJE: Anastasija Ražnatović u ŠOK IZDANJU, grudi pustila na slobodu!

Foto: Ata images

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, nedavno je privukla pažnju javnosti svojim putovanjem na Ibicu, gde boravi sa suprugom Nemanjom Gudeljom i društvom. Nakon nedavnog debakla fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, Anastasija je odlučila da se opusti i provede vreme na prelepom španskom ostrvu.

Na društvenim mrežama, Anastasija je podelila snimak koji je izazvao pravu pometnju. U snimku se vidi kako se sprema za izlazak u grad, noseći pocepane farmerke koje je iskombinovala sa šljokičastim topom otvorenih leđa i dubokim dekolteom. Mnogima su pažnju privukle i tetovaže na Anastasijinoj ruci, ali je otkriveno da se radi o privremenom radu. Ovaj modni izbor i stav Anastasije su izazvali brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.


Anastasija i Nemanja nisu sami na Ibici, već ih prate prijatelji, među kojima je i Mihajlo Veruović Vojaž sa devojkom, kao i pevačica Ema Radujko. Ovo veselo društvo uživa u provodu na ostrvu, istražujući različite atrakcije i uživajući u lepotama koje Ibica nudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nedavno se na društvenim mrežama pojavio i stari snimak Anastasije i njenog brata Veljka Ražnatovića iz vremena kada su živeli na Kipru. Ovaj snimak je izazvao lavinu komentara i podsetio javnost na prošla vremena i avanture poznate porodice Ražnatović.

Anastasija Ražnatović nastavlja da intrigira javnost svojim životom i putovanjima, te se sa nestrpljenjem očekuju novi detalji o njenim avanturama na Ibici i širom sveta.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading