EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Nakon radosnih vesti, Jovana Jeremić priznala da li je u DRUGOM STANJU!

Autor:

Zabava

12.07.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Novog vikend jutra" nas šokirala odgovorom o trudnoći!

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Nakon radosnih vesti, Jovana Jeremić priznala da li je u DRUGOM STANJU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink

Popularna voditeljka Jovana Jeremić mesecima uživa u ljubavi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem. Gostujući u jednom podkastu, Jovana je nagovestila da je u drugom stanju, a mi smo je danas pozvali, kako bi nam potvrdila ovu infomaciju, ali nas je samo dodatno zaintrigirala izjavom.

- Sa mnom se nikad ne zna, ja sam uvek u drugom stanju - poručila je kratko Jeremićeva za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Voditeljka se oglasila za Republiku nakon izjave koja je iznenadila sve

Podsećanja radi, ona je nedavno izjavila da oseća da će joj se uskoro dogoditi promene u životu.

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva - rekla je voditeljka Pinka u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Jovana već ima jedno dete, ćerku Leu, koju je dobila u braku sa Vojislavom Miloševićem. Nedavno je za naš portal otkrila da bi Draganu rodila sina, kao i da je već odabrala ime za budućeg naslednika.

- Zvezde kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem, kažu da će on biti moja najveća ljubav u životu. On je čovek mog života! I svašta još nešto kažu, ali ne smem da kažem.... Ma, istina je! Rađam sina! Drugo dete će biti dečak, dobiće ime Vasilije, trebalo bi da bude muškarac. Pod tim uslovima sam pristala da mu rodim dete, to sam rekla i Draganu! Ako se dogovorimo, dogovorili smo se, ako ne, čekaće Vasa - poručila je voditeljka nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kuku

12.07.2024 13:08

Au brate, opet će se razmnožiti glupost

Llll

12.07.2024 14:32

Ma, ona bi izmislila i da ima rep, samo da se neko bavi njome. Teska je to dijagnoza. A ako i jeste, aman zeno, cekaj malo, utvrdi bar, pa onda u javnost, ako vec moras zbog bolesti mozga. A ne ovo, "mozda, ne znam u ovoj fazi..." Faza je: od sinoc.