SMRTNI SLUČAJ RAZORIO NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Poslednja fotografija potresla javnost, ova scena kida dušu!

Autor:

Zabava

11.07.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u porodici pevača "Zvezda Granda".

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Poslednja fotografija potresla javnost, ova scena kida dušu!

Foto: Screenshot

Pevač Sloba Đurković, poznat javnosti kao učesnik "Zvezda Granda", nedavno se suočio sa gubitkom svog tasta. Njegove reči opraštanja od voljenog člana porodice odjeknule su širom javnosti. 

-Taste, brate, prijatelju, neka ti je laka zemlja, neka te anđeli čuvaju. Opraštam se od tebe uz pesmu koju si najviše voleo da ti pevam – napisao je Sloba uz zajedničku fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Đurković

Sloba Đurković je svoju popularnost izgradio učešćem u petoj sezoni rijalitija "Farma", gde je osvojio drugo mesto i postao miljenik publike. Nakon toga, svoj talenat je pokazao i u "Zvezdama Granda", gde je dodatno proširio svoju bazu fanova.

Podsetimo, Sloba je nedavno otkrio kako je izgledao poslednji susret sa legendarim Predragom Živkovićem Tozovcem.

-Poslednju emisiju smo snimali na jednoj televiziji u vreme kad aje on već bio u bolnici, a mi kao da smo znali šta će da se desi. Snimali smo emisiju o njemu a on je posle toga preminuo. Igrom slučaja pevali smo neke lepe njegove pesme, poneke su bile i zaboravljene, bilo je dirljivo, ali eto – rekao je Sloba tada, kako prenosi Blic.

Sloba Đurković je kroz svoje javne nastupe i emotivne iskaze pokazao duboku povezanost sa ljudima i događajima koji su obeležili njegovu karijeru. Svojim iskrenim rečima, on je dodatno osvojio simpatije publike i pokazao da iza svetla reflektora stoji čovek pun emocija i dubokih osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading