PORODILA SE DŽEJOVA ĆERKA!

Autor:

Zabava

11.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski na svet donela predivnu devojčicu!

PORODILA SE DŽEJOVA ĆERKA!

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Danas je poseban dan za porodicu Ramadanovski, jer je Marija Ramadanovski, ćerka preminulog pevača Džeja Ramadanovskog, donela na svet predivnu devojčicu. Porođaj je obavljen carskim rezom, a kako Kurir saznaje, i majka i beba se osećaju dobro.

Venčanje i građansko venčanje

Marija se udala prošle godine u maju za Stefana Davidovića i uzela njegovo prezime na venčanju. Par je najpre obavio građansko venčanje, a zatim su organizovali svadbeno veselje u jednom restoranu. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste Marijina odluka da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit njenog pokojnog oca, Džeja Ramadanovskog.

Republika

Foto: instagram.com/marija_ramadanovski

Marija i Džej

Porodično nasleđe

Džejeva smrt ostavila je dubok trag u srpskoj muzici, ali i u srcima njegove porodice. Marija, koja je nasledila očev talenat, sada započinje svoju porodičnu avanturu sa rođenjem svoje prve kćerke. Ova porodična veza sa muzikom i ljubav prema umetnosti očigledno je nešto što se prenosi s kolena na koleno.

Radost i nasledstvo

Dolazak nove bebe u porodicu Ramadanovski donosi radost i novu nadu, ali istovremeno nosi i teret očekivanja. Kao naslednica muzičkog talenta svog oca, Marija će biti pod posebnim lupom javnosti, ali će istovremeno imati priliku da nastavi porodičnu muzičku tradiciju na svoj način.

Inače, ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o "Džej tribute bendu". Marija je istakla da bi volela da sarađuje sa bendom.

- Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak. Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme - rekla je ćerka legendarnog pevača, pa otkrila kako je došlo do saradnje i da li bila iznenađena povodom iste.

- Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom, sestra i ja smo na sve to pristale, jer opet kažem, oni su ljudi koje je tata jako poštovao, voleo i stalno pominjao, tako da ne vidim ništa loše u tome - rekla je Marija.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija Ramadanovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading