ŠOK! TEYA DORA OBUKLA VENČANICU: Kada se pojavila u belom, niko nije znao šta se dešava, a onda je usledilo IZNENAĐENJE (FOTO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica je sinoć oduševila sve svojim izgledom.

ŠOK! TEYA DORA OBUKLA VENČANICU: Kada se pojavila u belom, niko nije znao šta se dešava, a onda je usledilo IZNENAĐENJE (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" koja je u maju održana u Malmeu u Švedskoj, Teodora Pavlovska pod umetničkim imenom Teya Dora, pojavila se na nultoj večeri Exit festivala, koji se održava od 10. do 14. jula. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Naime, publika je imala priliku da uživa u nastupu popularne Teya Dore, kao i nekoliko drugih izvođača. Na glavnoj festivalskoj bini začula se numera "Džanum", koja je postala svetski hit i dodatno zagrejala atmosferu među posetiocima.

Evrovizijska predstavnica je za ovu priliku odabrala da se pojavi u beloj haljini na jedno rame, koja je imala duboki prorez i otkrivala jednu nogu, a mnoge je podsetila na venčanicu.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Haljina Teodore Pavlovske mnoge je podsetila na venčanicu

Njen scenski nastup bio je upotpunjen efektnim vizuelnim elementima koji su doprineli celokupnom doživljaju. Teodorin izgled i stajling privukli su poglede mnogih, ali je Teya, kao i uvek, najviše svojim pesmama uspela da dopre do publike i probudi snažne emocije.


Nastupom na Exit festivalu, Teya Dora je još jednom pokazala svoj talenat i harizmu, osvojivši publiku čitavim nizom aplauza. Posebno veliki aplauz dobila je tokom izvođenja numere "Ramonda", što jasno govori o emotivnom utisku koji je ostavila na prisutne.

Ovogodišnja evrovizijska predstavnica Srbije na Exit festivalu definitivno je ostvarila zapažen nastup koji će dugo ostati u sećanju posetilaca.

Nestrpljivo se očekuju i naredni dani festivala, koji će sigurno doneti još mnogo muzičkih iznenađenja i nezaboravnih trenutaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading