DANIJELA ŠTAJNFELD TUŽILA BRANISLAVA LEČIĆA! Hitno pokrenuta TUŽBA protiv glumca, evo zbog čega ga sada KRIVIČNO GONI

Autor:

Zabava

10.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se advokatica glumice koja je pre nekoliko godina svog kolegu prijavila za polno uznemiravanje!

DANIJELA ŠTAJNFELD TUŽILA BRANISLAVA LEČIĆA! Hitno pokrenuta TUŽBA protiv glumca, evo zbog čega ga sada KRIVIČNO GONI

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u Prvom osnovnom sudu održano prvo ročište u postupku koji je pokrenula glumica Danijela Štajnfeld protiv svog kolege Branislava Lečića. Tužba se odnosi na javnu uvredu, a kako na današnjem ročištu nije došlo do medijacije, naredno je, kako se saznaje, zakazano za oktobar.

Naime, Danijela je pokrenula privatnu krivičnu prijavu protiv Lečića zbog javne uvrede, a njen advokat Sofija Ilić ističe da je proslavljeni glumac izneo određene neistine o njoj tokom gostovanja u televizijskim emisijama sa nacionalnom frekvencijom. Ovim povodom, glumica se neće oglašavati sve dok se postupak ne privede kraju.

- To je privatna tužba koju je moja klijentkinja podnela protiv Branislava Lečića koji je gostovanjem u TV emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom izneo određene neistine koje predstavljaju uvrede. U ovom trenutku neću davati dalje izjave jer je postupak u toku - rekla je advokatica Danijele Štajnfeld, prenosi Blic.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić

Danijela Štajnfeld tužilča Branislava Lečića za javne uvrede

Sudija Dušica Ristić je zakazala naredno ročište za oktobar, kada će biti predočeni dokazi i saslušane obe stranke u postupku. Očekuje se da će tokom tog ročišta biti detaljno razmotrene činjenice i argumenti obe strane.

Podsećanja radi, Danijela Štajnfeld prijavila je Branislava Lečića za polno uznemiravanje koje se dogodilo 2012. godine, međutim, glumac je oslobođen optužbi jer je zaključeno da je prijava bila lažna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Soko

11.07.2024 05:17

Ova zena je iritantna, losa glumica, nije lepa, nema talenat i sta joj drugo preostaje nego americke fore. Leka je lepo izgledao i svaka mlada glumica je htela da bude sa njim zbog karijere. E sad, kad ti je karijera pukla tvrdis da te je neko silovao 1947.

Dada

11.07.2024 08:50

SVE STE VI SILOVANE I SETITE SE POSLE POLA VEKA , LOSA SI GLUMICA I HOCES REKLAMU PREKO BRANISLAVA

Cacak

11.07.2024 15:41

Svi su je zBoravili i sad da bi se ponovo pojavila u filmu napada. Moze da se udruzi sa Radulovickom.

Krle

12.07.2024 13:12

O umetniku najbolje govore njegova ostvarenja. Pogledati film "Cash Only".