BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ BACIO SE U PROMET: Poznate dame jedva dočekale njihov raskid, pa spopale manekena!

Autor:

Zabava

03.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Granić se skinuo, pa privukao pažnju brojnih devojaka.

BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ BACIO SE U PROMET: Poznate dame jedva dočekale njihov raskid, pa spopale manekena!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Bivši partner pobednice "Zvezda Granda" Lazar Granić nedavno je podelio fotografiju u kupaćem kostimu, što je privuklo pažnju javnosti nakon nedavnog raskida s Milicom Todorović. Otad se nijedno od njih dvoje nije oglašavalo, a s obzirom na to da se Todorovićeva otisnula na letovanje, nije prošlo mnogo vremena, isto je učinio i nekadašnji maneken.

On je objavio fotografiju putem Instagram naloga na kojoj pozira u kupaćem pored bazena. Fotografija je privukla pažnju zbog njegovog preplanulog tena, mišića i isklesanih trbušnjaka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Granić

 

Lazar, koji se redovno posvećuje treninzima, može se pohvaliti fizičkim izgledom, što nije prošlo nezapaženo kod njegovih pratilaca na društvenim mrežama. Takođe, on je rado viđen gost u društvu poznatih ličnosti na gradskim događajima, što ukazuje na to da je i dalje aktivan u javnom životu.

Iako je raskid veze bio emotivno težak period, Milica Todorović je odlučila da se posveti sebi i iskoristi vreme za relaksaciju i uživanje. Njen odmor u Egipatu, kao i vreli snimak koji je podelila sa fanovima, jasno pokazuju da je pevačica spremna za nove početke i da blista punim sjajem.

Podsetimo, Lazar je nedavno spomenuo i bivšu učesnicu i pobednicu rijalitija "Zadruga" Lunu Đogani, s kojom su ga domaći mediji svojevremeno povezivali. Naime, on je na početku romanse s pevačicom postao predmet interesovanja javnosti zbog svojih navodnih veza s poznatim ličnostima poput Emine Jahović i Dejane Živković, a pominjala se i priča da je bio kandidat za učešće u drugoj sezoni "Zadruge", a kako se navodilo, Đoganijeva mu je bila žena iz snova.

- Moram da vam otkrijem konačno jednu veliku tajnu! Pa ja i ne poznajem Lunu Đogani, niti sam je u životu video niti sam se ložio na nju - poručio je Granić u svojoj objavi putem društvene mreže Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading