UNUKA ŠABANA ŠAULIĆA POSTALA GLUMICA: Ponosna mama Ilda progovorila o ćerkInoj NAJVEĆOJ ŽELJI koja ima veze sa POKOJNIM DEDOM!

Autor:

Zabava

16.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šabanova naslednica najavila veliki koncert u MTS dvorani, pa se osvrnula na nove projekte.

UNUKA ŠABANA ŠAULIĆA POSTALA GLUMICA: Ponosna mama Ilda progovorila o ćerkInoj NAJVEĆOJ ŽELJI koja ima veze sa POKOJNIM DEDOM!

Foto: printskrin pink tv

Poznata pevačica i ćerka kralja folka Šabana ŠaulićaIlda šaulić, otkrila je neke poslovne planove za naredni period, te za oktorbar najavila veliki koncert u MTS dvorani, koji će biti poseban i po tome što će izvoditi nove verzije očevih hitova koje je počela da snima.

Ona se zatim osvrnula i na to što se njena ćerkica, pojavljuje kao glumica u spotu za još jednu Šabanovu pesmu u Ildinom izvođenju. Radi se o hitu ''Hvala ti za ljubav''.

To je bila njena želja da bude u spotu. Pitala me sama, da li može i da bi želela da se pojavi. Pesma ''Hvala ti za ljubav'' je vesela, letnja, i bilo mi je najprirodnije da bude baš moje dete tu. Eto ja sam joj se na taj način zahvalila na ljubavi. Važno je za decu da imaju takva iskustva kada su mali... Ona tako dobijaju samopuzdanje. Ništa joj nije bilo strano, ni što je videla kamere, ni što je morala da glumi.... To će joj sve značiti u životu - rekla je Ilda, pa progovorila o očevim pesmama koje snima u novim aranžmanima:

Republika

Foto: printskrin pink tv

Ilda Šaulić otvorila dušu i otkrila detalje vezane za nove projekte

- Njegove pesme su zahtevne... Obeležile su jedan period. Ja sam zato odlučila da to malo promenim, da se poigram sa aranžmanima... Da te pesme približim novim generacijama i onima koji možda nisu slušali tu muziku i mislim da sma uspela.

Ilda priznaje da joj je najvažnije da ima podršku porodice.

- Svi su donekle uključeni u ovaj projekat. Mišljenje porodice i bližnjih mi je jako bitno. Oni su svi bili iznenađeni kada su čuli gotov proizvod. Čak na početku pesme nisu uspeli da prepoznaju koja je pesma u pitanju. To je i poenta bila - ispričala je Šaulićeva, pa otkrila još detalja o najavljenom koncertu: 

- Posle šest godina ponovo ću organizovati veliki koncert. Na nagovor i porodice i saradnika odlučila sam se na taj korak. Sada sam ja još zrelija i ovo veče u oktobru će biti magično, zaključila je Ilda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading