TANJA SAVIĆ SAOPŠTILA ŠOK VESTI O DEČKU: Pevačica doneka ODLUKU, morala hitno da PRESEČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je priznala, planira da se uda za svog dečka, ali nakon koncerta u beogradskoj Areni!

Pevačica Tanja Savić je nedavno obeležila dve decenije uspešne muzičke karijere, a ovaj momenat je iskoristila kako bi svoju vernu publiku obradovala i izbacila dugoočekivani album "Lečim se životom", koji sadrži deset novih pesama. Pored brojnih članova porodice, prijatelja i kolega, na promociji kod bivše zvezde "Granda" među zvanicima našao se i njen 11 godina mlađi partner, Muhamed Muki Bešić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Tanja Savić na promociji novog albuma

Iako se nedavno izlanula, te svog partnera nazvala svojim "suprugom", do svadbe još uvek nije došlo, ali kako Tanja ističe, to će se, po svemu sudeći, uskoro desiti. Naime, popularna pevačica je najavila svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Areni, te će se, kako kaže, nakon toga zavetovati svom izabraniku na večnu ljubav i ponovo izgovoriti sudbonosno "da".

- Što se tiče mog privatnog života, naravno da tu postoje i neke, da kažem, svađice i problemi... To je sve život, ne mogu da kažem da živim život u kom nemam problema. Problemi postoje svugde, samo ih treba rešiti - priznala je Tanja za Republiku, te se otkrila kada će se udati za Mukija:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić sa dečkom Mukijem Bešićem i sinovima

- Taman posla da se svadba otkazuje! Ja sam spremna za svadbu, i za Arenu... Pre svega za Arenu, kao što sam najavila. Posle toga, kad se sredim, može i svadba! Sledeće godine... O tom potom!

Podsećanja radi, novi album Tanje Savić je izazvao kontroverze u javnosti zbog spota za numeru "Otac suzama mojim", i to zbog scena u kojima se pojavljuje oskudno obučena monahinja sa halterima i visokim štiklama. Kako je ova scena izazvala glasno negodovanje pripadnika Srpske pravoslavne crkve, kao i mnogobrojnog sveštenstva i monaštva, Tanja se sada oglasila na ovu temu, te istakla da nije imala nameru da uvredi crkvu i da je spot samo vizualno tumačenje pesme.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Tanja Savić na promociji novog albuma

Jasno mi je i ne treba da očekuju ništa loše od mene jer sam ja hrišćanka i poštujem našu crkvu. Poenta je da se na vizualni način razume pesma. Ti ljudi nisu razumeli poentu spota i stil pesme. Ja ne hulim na Boga u pesmi i spotu. Pesma peva o muškarcu koji je toliki prevarant da bi čak i ženu koja je monahinja zaveo i prodao. Malo je eksplicitno ta devojka obučena, ali je to reditelj tako zahtevao. Ona nema donji veš koji je diskutabilan i sasvim prati granicu pristojnosti, oni halteri su okej, obukla je šorc - rekla je pevačica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Геџ

11.06.2024 00:46

До зла Бога ружно, нек сакрије приватни живот и нек нам не продаје офуцане форе о вољи редитеља за спот !

Lala

11.06.2024 01:45

Šta je Muki po zanimanju ?

Crnogorka

13.06.2024 13:52

@Lala - Pekar !

Crnogorka

22.06.2024 04:11

@Lala - Pilot- da li ste zadovoljni? A,vi ? Nista vas trenutno ne zanima ?