PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI! Tanja Savić predstavila svog novog SUPRUGA, ovaj trenutak će zauvek pamtiti! (FOTO)

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

10.06.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je sve bacila u rebus ovom izjavom.

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI! Tanja Savić predstavila svog novog SUPRUGA, ovaj trenutak će zauvek pamtiti! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras pevačica Tanja Savić ima promociju novog albuma, a na istoj su se pojavile brojne poznate ličnosti.

Naime, među prvima su stigli sin ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, Luka Dačić u pratnji svoje devojke i pevačice Milice Jokić. Milica je od glave do pete bila u crnoj elegantnoj kombinaciji. Gore je imala provokativni korset, a dole crnu suknju i vrtoglavo visoke štikle. S druge strane Luka je bio u nešto svedenijoj varijanti. Obukao je pantalone i narandžastu majicu.

Tanji Savić je podršku pružio izabranik, mlađi pilot, Muhamed Muki Bešić, koji je došao u pratnji njenih sinova. Zajedno su pozirali za medije i time pokazali da uživaju u harmoničnom odnosu. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, kao ni njen dečko.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Podsećanja radi, Tanja je nedavno svojom izjavom pokrenula spekulacije da je ponovo stala na ludi kamen.

- Moj suprug je zaista divan... Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva - rekla je Tanja.

- Dugo smo se krili od javnosti, puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj. Puno radimo sa decom i gledamo da ih izvedemo na pravi i na zdrav put - izjavila je Tanja za Toxic TV.

Interesantno je da je Muki mlađi od Tanje čak 11 godina, što je detalj koji je dodatno privukao pažnju javnosti. Mnogi su se zapitali kako razlika u godinama utiče na njihov odnos, ali je evidentno da njih dvoje ne pridaju značaj tom detalju. Ipak, ova izjava podstakla je spekulacije o mogućem tajnom venčanju, ali to ostaje da se vidi u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading