DAČI I LUKI JE RODILA ĆERKE, A NIJEDAN OD NJIH NIJE NAJVEĆA LJUBAV: Nataši Bekvalac je OVAJ muškarac zarobio srce!

Autor:

Zabava

29.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac svojevremeno je otkrila ko je njena najveća ljubav.

DAČI I LUKI JE RODILA ĆERKE, A NIJEDAN OD NJIH NIJE NAJVEĆA LJUBAV: Nataši Bekvalac je OVAJ muškarac zarobio srce!

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac, poznata pevačica čiji je ljubavni život često tema interesovanja domaće javnosti, nedavno je otkrila detalje o svom odnosu sa novim udvaračem. Nakon tri propala braka, Nataša je istakla da ne gubi veru u ljubav, ali da se više nikada neće udavati.

U jednoj emisiji, Nataša je birala od svojih ponuđenih partnera i priznala koga je najviše volela. Među ponuđenim muškarcima bili su Sergej Trifunović, Danilo Ikodinović, Vlada Vuksanović, Ljuba Jovanović, Luka Lazukić i Miodrag Kostić. Sa osmehom, pevačica je otkrila da je najveću ljubav osećala prema Miodragu Kostiću.

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

 


Nataša ističe da više ne zna da priča o muškarcima te da pušta život da donese svoje.

- Više ne znam da pričam na temu muškaraca. Ne bih da pravim od sebe, ne daj Bože, da sam u ulozi nezaštićene ili žrtve, ali baš dugo ta tema nije prisutna i nemam pojma šta bi trebalo da ima ili da nema. Puštam život da donese svoje, a ja jako verujem u život. Okupira me ljubav. Imala sam ljubav i imam je. Voljena sam žena. Nemam tu vrstu panične potrebe da nekom pripadam. Ne verujem da ću se opet udavati - izjavila je Nataša, piše Una. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić/promo foto

Nataša Bekvalac

 

Nakon što je čula vesti o postupcima jedne žene prema njenom udvaraču, Nataša se obratila ženi Aca Pejovića sa pitanjem da li ta žena ima brata. Ovaj komentar izazvao je brojne reakcije u javnosti, ali Nataša nije želela da obrazlaže ili komentariše svoje reči.

Natašin životni stav i iskrenost o ljubavi privlače pažnju javnosti, te ostaje da vidimo kakvo će biti njeno ljubavno putovanje u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading