GASTOZ ĆE BITI DEPORTOVAN IZ TAJLANDA! Ležao dva meseca u ZATVORU, evo kada ga ŠALJU za Srbiju!

Autor:

Zabava

12.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivene najnovije informacije o poznatom reperu i rijaliti učesniku!

GASTOZ ĆE BITI DEPORTOVAN IZ TAJLANDA! Ležao dva meseca u ZATVORU, evo kada ga ŠALJU za Srbiju!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

Bivši rijaliti učesnik i muzičar Nenad Marinković Gastoz već dva meseca se nalazi u zatvoru na Tajlandu. Razlog njegovog privođenja do sada je bio predmet brojnih nagađanja, ali sada se oglasio njegov prijatelj, reper Tozla, koji tvrdi da je reč o bezazlenom prekršaju.

Prema Tozlinim rečima, Gastoz je odlagao produženje vize, a kad su ga zaustavili dok je vozio pijan, otkrili su da mu je viza istekla pre 15 dana, te je to bio "okidač" za njegovo privođenje.

- Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono "niđe veze s mozgom". Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali - priča on, prenose domaći mediji, i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com

Tozla i Gastoz

- Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, shvatili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje. U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili.

Gastoz je, kako kaže, priveden u vreme praznika na Tajlandu, što je dodatno otežalo njegovu situaciju. 

- E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo - navodi reper, a zatim dodaje da su priče o njegovom dugotrajnom boravku u zatvoru neistinite, navodeći da se sada samo čeka da prođu praznici kako bi se rešila situacija oko njegove deportacije:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gastoz će biti deportovan

- Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion... Ali, on je okej i ono što gledate ne j*benom TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: "Ljudi, gde vam je mozak"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading