POZNATO STANJE KARLEUŠE I TOŠIĆA: Pevačica otkrila nove detalje o RAZVODU!

Autor:

Zabava

25.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena priznala kako stoje stvari nakon incidenta!

POZNATO STANJE KARLEUŠE I TOŠIĆA: Pevačica otkrila nove detalje o RAZVODU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Muzička zvezda Jelena Karleuša nastupaće 30. juna na festivalu "Belgrade Music Week", a publici je pred nastup najavila spektakl. Jelena prolazi kroz težak period nakon incidenta sa svojim suprugom, bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, a kako je sad otkrila, situacija se malo primirila. Oni su se, inače, dogovorili da imaju sporazumni razvod.

- Imala sam turbulentan period iza mene, to svi znaju. Mene karmički hoće da nemam mira u životu pa nikako da se bavim samo onim gde sam najjača i najbolja, a to je moja profesija i muzika. Sad se malo smirilo i nadam se da se opet neće desiti neki Armagedon i neki smak sveta kad je reč o meni - iskreno je priznala Jelena.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ

Duško i Jelena

Inače, iste noći će na Ušću imati nastup i grupa Crni Cerak i Lacku, a Karleuša se je prioznala da jedva čeka da ih vidi.

- Lackuu i Crnom Ceraku se najviše radujem. Baš jedva čekam da ih vidim. Kad vidim Crnog Ceraka, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog tog sudara energija. Čula sam da je taj Crni Cerak rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kad je bio mali. Sad će imati priliku da čuje, vidi i gleda JK. Baš se radujem - završila je Karleuša, prenosi "Kurir".

Podsećanja radi, Jelena Karleuša već je govorila za medije da joj mnogi prijatelji savetuju da treba da krene iz početka, te da zaslužuje novu ljubav, međutim, ona tvrdi da joj više nedostaju pažnja i lepa reč:

- Uopšte ne razmišljam na temu ljubavi. Na temu toga da sad treba da krećem iz početka. Da imam novi start, ali znam da zaslužujem ljubav, da me neko zagrli, da me voli, da mi kaže lepu reč jer to nemam veoma dugo. Zaslužujem to, ali ne mogu da kažem da mi to fali jer sam se potpuno zaledila u takvom jednom načinu života da sam kao neka mašina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

25.06.2024 16:35

Kad žena fudbalera se razvede ona postane bivša žena fudbalera.