VOJAŽ PROGOVORIO O RASKIDU SA GENERACIJOM ZED: Isplivalo sve na videlo o SVAĐAMA i zbog čega je doneo ŠOK ODLUKU!

Autor:

Zabava

29.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž bez dlake na jeziku otkrio šta sada misli o Generaciji Zed!

VOJAŽ PROGOVORIO O RASKIDU SA GENERACIJOM ZED: Isplivalo sve na videlo o SVAĐAMA i zbog čega je doneo ŠOK ODLUKU!

Foto: Vladimir Lukić

Sinoć se održalo prvo veče "Belgrade Music Week" festivala na kom će se pojaviti mnogo domaćih, ali i regionalnih izvođača. Na Ušću publiku su sve do kraja prve večeri ovog festivala zabavljale mnoge muzičke zvezde među kojima su se našli: Cunami, Sajfer, Teodora Džehverović, ali i mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž.

Vojaž je napravio pravi spektakl za pamćenje, a publika je sve vreme pevala sa njim u glas njegove hitove i nije stala sa igranjem, te se komentariše da je upravo on izdominirao prve večeri ovog velikog festivala.

Foto: Instagram.com

Vojaž

 

Vojaž je na samom početku razgovora za medije progovorio o odlasku iz "Generacije Zed", o čemu se danima pisalo i pričalo naširoko:

- Nije mi čudno, nema razloga. To je bila obostrana odluka. To je nešto što je bilo prirodno da se desi u jednom momentu. Svađe su među drugarima normalne, ali to nije bio razlog našeg razlaza. Ja sam "Generaciju zed" napustio pre dve godine. Jedina pesma koju sam u poslednje dve godine objavio sa njima jeste "Svrati". Razlog rastanka je bio taj što oni rade muziku u kojoj ja sebe ne vidim, a ni oni mene ne vide sa njima. Mi smo počeli zajedno i zahvalan sam im na svakoj noti koju smo zajedno stvorili.

 

Vojaž je progovorio i o duetu sa Cecom:

Naravno da sam ga krio, to je morao da bude bum. Fenomenalno je sarađivati sa njom, fenomenalan partner za posao i žena, preveliki talenat, previše je lako sve teklo. Pola teksta sam napisao dok je sedela pored mene, dopalo joj se odmah od starta - istakao je Veruović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading