BRUTALNO PONIŽAVANJE BAKE PRASETA: Poznata tiktokerka obrisdala pod sa njim, iznela NAJSUROVIJE reči o jutjuberu!

Autor:

Zabava

02.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata tiktokerka udarila na Baku Praseta.

BRUTALNO PONIŽAVANJE BAKE PRASETA: Poznata tiktokerka obrisdala pod sa njim, iznela NAJSUROVIJE reči o jutjuberu!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je svojim fanovima večeras da je raskinuo sa svojoj višegodišnjom devojkom Anjom Bla. Obratio se putem snimka na platformi Jutjub i otkrio razlog.

Foto: Youtube.com/Baka Prase, Printscreen/Instagram/anjablaa

Baka Prase raskinuo sa Anjom Blagojević

 

- Većina vas će da misli da je prenk, jer sam fejkovao da sam propao, fejkovao dramu sa Vojažem, ali nije prenk. Tako je kako je. Ne želim da dužem previše, hoću da kažem kako se osećam. Otkriću vam i razlog, ali pre svega želim da se zahvalim Anji jer mi je unela nešto novo u život, a to je ljubav. Ljubav kakvu nikad nisam osetio. Takođe joj hvala što me je naučila da volim, jer pre nje nijednu nisam voleo - započeo je Baka.

Na društvenim mrežama se podigla velika buka zbog ovog raskida, a mnogi poznati su se oglasili. Među njima je i tiktokerka i bivša zadrugarka Ana Spasojević. Ona je na Instagram profilu udarila na Baku Praseta zbog njegove izjave. 

- Svi ste vi jedne emotivne pi*ketine, nezrele za život, a kamoli za ljubav! pih! - 

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević o Baki Prasetu

Podsetimo, u video snimku, Baka Prase je progovorio i o razlozima za raskid sa Anjom:

- Razlog raskida... Kad sam ušao u vezu sa Anjom, ja sam ušao u zonu komfora, svaki dodir, pogled, bilo mi je prelepo. Pored toga što mi je bila devojka, bila mi je najbolji drug. Manje sam se posvetio poslu i sebi. Nije ona kriva zbog toga. Nego ja sam se tako osećao, da ne moram ništa više da radim. To je počelo da me tišti duže vreme. Javila mi se ta želja da se vratim na statro, da se posvetim sebi i Jutjubu. Iskreno, mnogo mi je teško, jer sam toliko opušten sa njom. Ne očekujem da mnogo vas razume - istakao je Jutjuber.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading