BAKA PRASE ŠUTNUO ANJU BLA! Preča mu je karijera od devojke: Ne želim da budem neostvaren i besan!

Autor:

Zabava

01.07.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber priznao da je raskinuo sa devojkom pred 20 dana!

BAKA PRASE ŠUTNUO ANJU BLA! Preča mu je karijera od devojke: Ne želim da budem neostvaren i besan!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, otkrio je svojim fanovima večeras da je raskinuo sa svojoj višegodišnjom devojkom Anjom Bla. Obratio se putem snimka na platformi Jutjub i otkrio razlog.

- Većina vas će da misli da je prenk, jer sam fejkovao da sam propao, fejkovao dramu sa Vojažem, ali nije prenk. Tako je kako je. Ne želim da dužem previše, hoću da kažem kako se osećam. Otkriću vam i razlog, ali pre svega želim da se zahvalim Anji jer mi je unela nešto novo u život, a to je ljubav. Ljubav kakvu nikad nisam osetio. Takođe joj hvala što me je naučila da volim, jer pre nje nijednu nisam voleo - započeo je Baka.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase otkrio da je raskinuo sa Anjom Bla

- Hvala joj na predivnom periodu koji smo proveli zajedno. Bio je jedan ne tako sjajan kad smo raskinuli, ali hvala joj. Ljudi su primetili da nam se odnos promenio, raskinuli smo pre 20 dana. Nije bilo vreme da objavim da smo raskinuli, bilo bi mi teško zbog "lajvova", pa sam ja ostao u stanu. Ona otišla na more, pa se vratila, pa je bio neprijatniji period. Ja sam se odselio, uzeo sam apartman dok moj stan ne bude spreman. Anja će ostati u onom stanu dok ne nađe sebi drugi stan - dodao je on.

- Razlog raskida... Kad sam ušao u vezu sa Anjom, ja sam ušao u zonu komfora, svaki dodir, pogled, bilo mi je prelepo. Pored toga što mi je bila devojka, bila mi je najbolji drug. Manje sam se posvetio poslu i sebi. Nije ona kriva zbog toga. Nego ja sam se tako osećao, da ne moram ništa više da radim. To je počelo da me tišti duže vreme. Javila mi se ta želja da se vratim na statro, da se posvetim sebi i Jutjubu. Iskreno, mnogo mi je teško, jer sam toliko opušten sa njom. Ne očekujem da mnogo vas razume - istakao je Jutjuber.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase raskinuo sa Anjom zbog Jutjuba

- Ja u vezi imam blokadu, koja meni onemogućava da se posvetim Jutjub i "lajvu". Ta blokada mi to onemogućeva i teško je to objasniti i razumeti, ali Jutjub je moj život. Ja sam u Jutjub sipao ceo život i ne želim da ja budem neostvaren i besan sutradan i da taj bes usmerim ka osobi koju volim. Ne želim to. Zvuči sebično, ona nije kriva. Možda pravim najveću grešku, možda gubim ljubav svog života, ali meni se javlja osećaj da mi nešto fali dok sam sa njom - rekao je on.

Republika

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Baka Prase i Anja Bla

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

02.07.2024 18:36

Da nije ona šutnula njega? Nešto mi je zazvučalo da je on opet preterao pa dobio nogu i sad se nešto vadi.