OVAKO PRIJA LUMPUJE SA KOLEGINICAMA! ON im pevao na UVCE, a evo gde je bio Filip Živojinović! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda uživala sa prijateljicama!

Juče je na jednom privatnom slavlju došlo do okupljanja pola estrade, a među zvanicama su se našle i poznate pevačice Aleksandra Prijović, Barbara Bobak i Andreana Čekić. Ove talentovane dame su iskoristile priliku da se opuste, zabave i pokažu svoje izvanredne vokalne sposobnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Prija, Barbara i Andreana

Harmonija u izvođenju pesama

Aleksandra Prijović i Barbara Bobak su zagrljene uživale uz hit Mileta Kitića "Svi kockari gube sve", dok im je Emir Brunčević pevao "na uvce". Andreana Čekić i Bobakova su komentarisale da je pesma "Samo neka traje" Kemala Malovčića njihova, dok su sa koleginicom Elmom Sinanović zapevale njen hit "Nije kiša, nije vetar".

Republika

Foto: Instagram.com

Prija i Barbara

Privatno i profesionalno u odličnim odnosima

Snimci sa ovog slavlja, koje su pevačice objavile na Instagramu, jasno pokazuju da su se dobro provele i da su u odličnim odnosima i van profesionalnog okruženja. Barbara Bobak je uz zajedničku sliku dodala opis "tornado", što je možda aluzija na njihovu energiju i zabavu koju su pružile na slavlju.

Zabava u društvu supruga, kompozitora i kolega

Pored pevačica, prisustvovali su i njihovi supruzi, kao što je Filip Živojinović koji je pravio društvo Aleksandri Prijović. Takođe, među gostima su bili i kompozitor Dejan Kostić, Bane Bojanić, Emir Brunčević, Elma Sinanović i mnogi drugi, što je dodatno doprinelo atmosferi opuštene i veselje zabave.

Republika

Foto: Instagram.com

Prija i Filip

Ovo slavlje je definitivno bilo prilika za estradne zvezde da se opuste i pokažu svoje pevačke talente van scene, dok su istovremeno pokazale da su u odličnim odnosima i van profesionalnog okruženja. Sudeći prema snimcima, ova veče će ostati upamćeno kao jedno za pamćenje za sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading