BARBARA BOBAK OSTALA BEZ GLASA?! Pevačica se oglasila posle šokantnog snimka! Evo šta je prava istina!

Autor:

Zabava

13.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored lepih komentara koje dobija na svoj račun, ne krije da umeju da joj pristignu i neke poruke koje nisu takvog karaktera.

BARBARA BOBAK OSTALA BEZ GLASA?! Pevačica se oglasila posle šokantnog snimka! Evo šta je prava istina!

Foto: Republika TV

Pevačica Barbara Bobak oglasila se nakon što je po društvenim mrežama počeo da kruži snimak na kom se vidi kako se maltene muči dok peva, pa je pojasnila šta se zapravo desilo sporne večeri. 

Pored lepih komentara koje dobija na svoj račun, ne krije da umeju da joj pristignu i neke poruke koje nisu takvog karaktera.

Foto: e-stock

Barbara Bobak

 

- Dobijala sam mnogo ružnih poruka u smislu vređanja, ali ne pretećih. To su fanovi nekih drugih osoba, ali to je zanemarljivo u odnosu koliko dobijam pozitivnih. Mislim da se to svima dešava, glas uvek može da pukle od premora, to se dešava i najboljima. Ljudi daju sebi za pravo da naprave nalog bez slike i napiše uvredljiv sadržaj. Ako se time ispraznio, neka ga – rekla je Bobakova, a na pitanje da li je iznerviraju kaže:

- Mene ne može da iznervira takav komentar jer nikada u lice neću dobiti nijedan loš komentar. Do sada ga nisam dobila i neću ga dobiti. Svašta može da me iznervira- bezobrazluk, neprofesionalnost, kada neko razgovara sa mnom sa visine bez ikakvog pokrića. Ti koji imaju pokrića ne razgovaraju sa visine. To su neke tri stvari, da ne idem dalje jer puno toga mene nervira i jako sam živčana osoba – istakla je Barbara sa osmehom.

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak

 

Nedavno se na društvenim mrežama polemisalo oko Barbarinog glasa i kako on nije isti kao na početku njene karijere, a ona je sada odlučila da odgovori na te komentare.

Ništa se nije desilo sa mojim glasom. Dosta snimaka koji izlaze od nas pevača mnogo zavisi od toga gde je pozicioniran telefon koji snima. Ako je pozicioniram kod monitorske kutije onda će da se izvuče samo glas i telefon ne hvata glas i niske frekvencije. Da ne objašnjavam ljudima sve je u najboljem redu imali ste priliku da čujete. To se dešava pored toga što stvarno može da pukne glas od umora – kaže Barbara.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading