DRAMA! Seka Aleksić ISPROZIVALA dečka svoje koleginice, bukti novi estradni RAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica javno udarila na novog partnera svoje koleginice!

DRAMA! Seka Aleksić ISPROZIVALA dečka svoje koleginice, bukti novi estradni RAT! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Revija Bate Spasojevića

Popularna pevačica Ana Nikolić je pre tri dana objavila album "Hvala, doviđenja", a njene fanove je juče šokirala informacija da su sve pesme nestale, kao i da je njen Jutjub kanal ugašen. Ovim povodom se juče oglasio i njen dečko, kompozitor Goran Ratković Rale, koji je sa Anom sarađivao na novom albumu. Kako je istakao, problem je tehničke prirode i sve bi trebalo da se popravi u toku dana.

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale

- Snimci su bili demo, i treba da se zamene. Sada se sve uređuje, dodaće se i autori i biće sve kako treba. Čekamo provajdera iz Amerike da se probudi, kroz nekoliko sati bi Jutjub kanal trebalo ponovo da radi - rekao je kompozitor Rale juče za "Blic".

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović, ST/Vladimir Lukić

Seka udarila na Aninog dečka

Njegova izjava šokirala je Aninu koleginicu, pevačicu Seku Aleksić, koja se oglasila na društvenoj mreži Iks (Tviter), na kojoj je vrlo aktivna.

- Rale čeka provajdera iz Amerike da se probudi i da postavi sve na Jutjub kanal. Je l' ovo stvarno izjavio? - pitala je pevačica šokirano.

Ana i Rale joj za sada nisu uzvratili, a ostaje da ispratimod a li će to uraditi tokom dana.

Podsećanja radi, Rale neko vreme uživa u ljubavi sa Nikolićevom, a nedavno je otkrio kako izgleda njihov odnos.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je Rale na "Blic TV", pa dodao:

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav - rekao je Goran Ratković Rale ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading