SRPSKA PRINCEZA BILA ROBINJA ZA SILOVANJE U SEKTI: Majka je ubacila u KULT, zlostavljali je i ŽIGOSALI - da se naježiš!

Autor:

Zabava

26.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proživela pakao koji će pamtiti do kraja života!

SRPSKA PRINCEZA BILA ROBINJA ZA SILOVANJE U SEKTI: Majka je ubacila u KULT, zlostavljali je i ŽIGOSALI - da se naježiš!

Foto: printscreen/youtube.com

Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, svoj životni put započela je kao glumica, ali je ubrzo postala deo traumatičnog iskustva povezanog sa kultom NXIVM. Kako je sama ispričala, upoznala je kult zajedno sa svojom majkom Ketrin 2011. godine, tražeći smisao i svrhu u životu.

Pet godina kasnije, Indija je postala deo tajnog sestrinstva "Dominus Obsequious Sororium" (DOS), kada joj se obratila sada već osuđena glumica Elison Mek iz hit serije "Smolvil", gde je postala žrtva manipulacije i zlostavljanja. Bila je primorana da otkriva porodične tajne i da posluži kao seksualna robinja, što je predstavljalo početak njenog sedmogodišnjeg pakla.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Indija Oksenberg sa majkom Ketrin

Nakon što se konačno oslobodila kulta, Indija je progovorila o svom iskustvu u dokumentarcu "Seduced: Inside the NXIVM Cult", otkrivajući šokantne detalje o zlostavljanju i manipulaciji kojima je bila izložena.

- Moglo bi se reći da me mama upoznala s NXIVM, ali zajedno smo ušle u to 2011. godine. Odlučila sam da posle godinu dana napustim fakultet i nisam bila sigurna šta da sad radim. Osećala sam se izgubljeno. Trebao mi je neki pravac. Trebala mi je svrha. Prijateljica moje mame preporučila je organizaciju za samopomoć pod nazivom NXIVM, koja je bila opisana kao kurs za sve one koji su preduzetnički orijentisani - istakla je svojevremeno Indija, koju je tada uvodna prezentacija sekte oduševila.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Indija Oksenberg

- Gledajući unazad, vidim znakove upozorenja. Na čelu grupe bio je Kit Ranijer, čovek koga su svi voleli, ali o kome niko nije mnogo znao. Kroz ogromnu količinu propagande, takođe sam počela da gledam Kita kao mentora. Otvorila sam mu se o odnosu sa svojom majkom i pričala o iskustvima iz ranog detinjstva. Pričala sam mu o svojim snovima i strahovima. Ono što tada nisam znala je da je izvlačio informacije sa razlogom. Učinio je da se osećam posebno samo da bi me polako slomio i sistematski kontrolisao.

Zahvaljujući naporima svoje majke Ketrin, pokrenuta je istraga protiv kulta, što je rezultiralo osudom vođa organizacije, uključujući i doživotnu kaznu zatvora za osnivača kulta. Indija je pronašla mir kroz terapiju i, nakon godina mučenja, upoznala je svog supruga Patrika 2022. godine, s kojim danas uživa u životu bez straha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading