SADA JE JASNO KAKAV ODNOS IMAJU AMIDŽIĆEVI SINOVI: Voditelj Pinka podelio ključnu fotografiju, isplivala ISTINA iz porodičnog doma (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor koji topi srca!

SADA JE JASNO KAKAV ODNOS IMAJU AMIDŽIĆEVI SINOVI: Voditelj Pinka podelio ključnu fotografiju, isplivala ISTINA iz porodičnog doma (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznati voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao ponosni otac, i to po drugi put, a sada je oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama podelivši intimni trenutak sa svojim sinovima. Naime, na fotografiji koju je objavio, njegov stariji sin, Mateja, neizmerno srećan, grli svog mlađeg brata Peruna. Ova emotivna scena iz porodičnog doma otopila je srca mnogih.

Svetski dan sinova, podeli svog sina - stoji u Amidžićevoj objavi uz dodatak emotikona plavog srca, a kako ih on ima dvojicu, obojica su se našli na fotografiji.

Republika

Foto: instagram.com/ognjenamidzic

Ognjen Amidžić podelio fotografiju sinova

Podsećanja radi, voditelj Ognjen Amidžić je nedavno otvoreno govorio o svojoj ulozi oca i radosti koju mu deca donose, te tom prilikom izrazio i svoje strahove kada su u pitanju važne stvari, posebno zdravlje svoje dece, ističući važnost da sve bude u redu.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - priznao je Ognjen za "Blic", pa dodao da jedva čeka da njegov stariji sin Matija upozna brata.

- Jedva čekam da Matija upozna mlađeg brata, mislim da i on jedva čeka. Priroda je čudo, mislim da će biti posebno čim se vide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading