MILICA PAVLOVIĆ NA LEKOVIMA: Pevačica BANKROTIRALA posle tri velika koncerta!

Autor:

Zabava

22.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlovićeva otvorila dušu nakon koncerta u Zagrebu!

MILICA PAVLOVIĆ NA LEKOVIMA: Pevačica BANKROTIRALA posle tri velika koncerta!

Foto: M. P./ATAImages.

Pevačica Milica Pavlović je u okviru svoje turneje "Lav" sinoć održala koncert u Zagrebu, gde su joj gosti bili Saša Matić, Vesna Pisarović i Amadeus bend. Tri sata je zabavljala Hrvate, a onda otkrila kako se osećala.

- Idemo na taj level - zapalili smo svi zajedno Arenu u Zagrebu: publika, energija koja se dogodila, muzičari, plesači, vidljiva i nevidljiva organizacija iza scene... Hvala svima na svemu. Srećna sam, zadovoljna i uzbuđena. Sve je ispalo perfektno - istakla je Milica.

Za specijalne goste izabrala si Sašu Matića, ali i Vesnu Pisarović i Amadeus bend, njima si sve iznenadila.

- Nisam mogla da izaberem bolje goste za Zagreb. Amadeus bend slušam odmalena, imam njihove autograme na njihovoj slici i slike s njima. Saša Matić je oko moje, mi smo privatno veliki prijatelji i poslovno se uvažavamo na jednom predivnom nivou. Za mene kažu da podsećam na mladu Vesnu Pisarović, što je za mene kompliment. Ona je vrhunski umetnik i predivna žena i dama. Pozvala sam je još u januaru, dok sam bila na Maldivima, da mi bude gošća. Iznenadila se pozivom jer se nismo poznavale uživo.

Republika

Foto: M. P./ATAImages.

Milica Pavlović o specijalnim gostima

Koji ti je bio najemotivniji momenat na ovom koncertu?

- Najemotivniji trenutak je bio kad sam klekla ispred svoje publike i taj njihov gromoglasni aplauz s njihove strane. To je jedan od emotivnijih momenata u mojoj karijeri. Suzdržavala sam se da ne zaplačem. Da nema publike, ja ne bih bila tu gde jesam.

Kakvo je stanje na računu posle tri velika koncerta?

- Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom, radiću ga ili kako treba, ili neću nikako. Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture.

Republika

Foto: ATA Images

Milcia Pavlović bankrotirala posle koncerata

Kostim s tvog koncerta u Novom Sadu postao je viralan na društvenim mrežama. O njemu se pisalo i u turskim i kolumbijskim medijima, a sad opet imaš nove kostime.

- Nisam očekivala celu tu priču i hajp. Biće novih kostima i u Skoplju i Sarajevu - rekla je ona, pa pa progovorila o skandalima:

- Teži je put dokazivati se samo muzikom i radom. Mi smo narod koji voli da čuje i s kim je neko u vezi, s kim se ko svađa. Navikla sam da gledam u svoje dvorište i muzikom mogu sve da kažem. Očekivala sam ono što sam i dobila - veliki talas energije i veliku ljubav.

Do kada ćeš biti bez dečka i da li je palo neko udvaranje sad u Zagrebu? Priželjkuješ li neku letnju romansu?

- Priželjkivala ili ne, biće kako biti mora (smeh). Zasad sam slobodna. Zaljubljena sam u posao, prijatelje i život. Ako ima neki pravi suđen za mene, doći će. Nije mi potrebno da imam muškarca pored sebe da bih bila zadovoljna svojim životom. Kad čujem hrvatski jezik, popuste mi kočnice vrlo lako. Dosta mojih drugarica je bilo u vezi s momcima iz Hrvatske, kažu da su fatalni. Ja nisam - rekla je Milica za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading