VERILA SE NAŠA PEVAČICA! Mlada Tara pokazala PRSTEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja "Pinkova zvezdica" staje na "ludi kamen"!

VERILA SE NAŠA PEVAČICA! Mlada Tara pokazala PRSTEN! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada pevačica Teodora Tara Stojanović, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je objavila fotografiju, na kojoj se vidi kako se drži za ruke sa izabranikom, a na prstu joj sija verenički prsten.

Da se udaje, povrdila je i u okviru naslova svoje objave.

- Da! - napisala je mlada pevačica na engleskom jeziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Stojanovic (@iamttarra)

Inače, Tara je nedavno gostovala u našoj emisiji "Lično sa", koju vodi Predrag Radosavljević. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života. Kako nam je otkrila, redovno plače, a poslednji put je to bilo baš juče, i to, kako kaže, zbog gluposti, jer dozvoljava da je poremete male stvari.

- Juče sam poslednji put plakala, sinoć. Ja sam toliko emotivna osoba, za sve živo plačem, a ovo je bila u pitanju neka glupost. Inače sam plačljiva, i to niko nikad ne bi rekao! Od stresa plačem, retko plačem zbog tuge, ali uglavnom je to zbog stresa - priznala je mlada reperka, te istakla da joj je srce bilo slomljeno samo jednom u životu:

- Jednom, ali ko nijednom! To se sve zaboravi kod mene, tako da samo jednom. Ranije sam se kajala zbog nekih stvari, ali sam shvatila da to nema poentu. Svaka greška je lekcija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara u emisiji "Lično sa"

Iako važi za jednu od pevačica koja neprestano ređa hit za hitom, u jednom momentu je nestala sa javne scene, a sada je otkrila i razlog.

- Nestala sam na neki period. Imala sam "burn out" (eng. pregorenje), što se kaže, nekako sam izgubila motivaciju, ali sada se polako vraćam. Ne bih znala da kažem zbog čega se to desilo, jednostavno se samo desilo. Bila sam jako tužna zbog toga, ali sada sam tu i nastavljam dalje - rekla je Tara i dodaje da je sa svim kolegama u korektnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading