NAŠA PEVAČICA PRIČA SA MRTVIMA! Šok priznanje IZBEZUMILO voditelja usred emisije, predosetila kada će UMRETI! Da se naježiš (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala lucidne snove, pa videla ko će uskoro umreti!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih mladih muzičkih zvezdi u usponu svoje karijere, Teodora Tara Stojanović. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara u emisiji "Lično sa"

Kako nam je otkrila, redovno plače, a poslednji put je to bilo baš juče, i to, kako kaže, zbog gluposti, jer dozvoljava da je poremete male stvari.

- Juče sam poslednji put plakala, sinoć. Ja sam toliko emotivna osoba, za sve živo plačem, a ovo je bila u pitanju neka glupost. Inače sam plačljiva, i to niko nikad ne bi rekao! Od stresa plačem, retko plačem zbog tuge, ali uglavnom je to zbog stresa - priznaje mlada reperka, te ističe da joj je srce bilo slomljeno samo jednm u životu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara u emisiji "Lično sa"

- Jednom, ali ko nijednom! To se sve zaboravi kod mene, tako da samo jednom. Ranije sam se kajala zbog nekih stvari, ali sam shvatila da to nema poentu. Svaka greška je lekcija.

Iako važi za jednu od pevačica koja neprestano ređa hit za hitom, u jednom momentu je nestala sa javne scene, a sada je otkrila i razlog.

- Nestala sam na neki period. Imala sam "burn out" (eng. pregorenje), što se kaže, nekako sam izgubila motivaciju, ali sada se polako vraćam. Ne bih znala da kažem zbog čega se to desilo, jednostavno se samo desilo. Bila sam jako tužna zbog toga, ali sada sam tu i nastavljam dalje - kaže Tara i dodaje da je sa svim kolegama u korektnim odnosima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara u emisiji "Lično sa"

Mlada muzička zvezda je otkrila i da ima natprirodne moći, te istakla da je u nekoliko navrata sanjala neke ljude, a koji bi kasnije preminuli. 

- Što se tiče lucidnih snova, to mi se desilo samo jednom, pre par godina. Međutim, što se tiče mrtvih ljudi, da me ljudi ne shvate pogrešno... Možda ja tripujem, ali desilo mi se više puta da sanjam da će neko umreti i da se to kasnije stvarno desi - priznala je Tara u emisiji "Lično sa", izbezumivši voditelja koji joj je poručio da slučajno ne sanja njega, na šta se pevačica nadovezala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara u emisiji "Lično sa"

- Obično kažu da to znači da ljudima na taj način produžavaš život, ali kod mene to, eto, nažalost nije bio slučaj. Ne mogu da kažem da me to plaši, nemam pojma... Znaš onaj osećaj kad nešto sanjaš i onda se probudiš, pa ti bude svejedno, znaš da je bio samo san. Možda se ostvari, a možda i ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading