PEVAČ RAZVEZAO JEZIK NAKON HOSPITALIZACIJE! Sale Tropiko brutalno iskren o svom STANJU!

Autor:

Zabava

23.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač priznao zbog čega je završio u bolnici!

PEVAČ RAZVEZAO JEZIK NAKON HOSPITALIZACIJE! Sale Tropiko brutalno iskren o svom STANJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularni pevač Sale Tropiko je pre nešto manje od dve nedelje hospitalizovan. On je završio u Urgentnom centru u Beogradu, koji je nešto kasnije napustio, a danas je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio šta se tačno dogodilo.

- Desilo se to da sam ja zaspao na brodu dan pre nego da mi se to desilo. Vetar me je probio, upalio mi se nerv za centar za ravnotežu. Hitno sam bio hospitalizovan, imao sam jak jak vertigo, sutradan sam već bio bolje i pušten kući. Jesam, uplašio sam se, bilo je strašno, vertigo je baš problematičan, ne možeš da se sastaviš, ne možeš da stojiš. Jedan dan sam bio u bolnici, odspavao sam i kući - istakao je Sale.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sale Tropiko o svom stanju

Pevač je otkrio kako se sada oseća.

- Ja sam sjajno, došao sam sa planine sinoć, bio je veliki pljusak na početku koncerta... Problematično je, jer onda moramo da gledamo druge datume i to je jedini problem. Sinoć je bilo pod velikim znakom pitanja, a Sombor je odradio dobar posao - rekao je Sale, pa progovorio o zaradama estradnjaka tokom letnje sezone i priznao da li zarađuje mnogo:

- Ništa spektakularno, ja sam bogat čovek, imam decu, prijatelje, porodicu, to mi je bitnije nego materijalno. Što se tiče nastupa sam zadovoljan jer su posećeni, ljudi vole "Tropiko bend". Šuške dođu i prođu - rekao je on.

Na samom kraju progovorio je o svom ljubavnom životu.

- Kada je izašla pesma, pričali smo, ja sam emotivno ispunjen čovek, ne planiram trenutno da se ženim, u miru i u ljubavi - rekao je pevač.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač progovorio i o novoj ljubavi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading