SANDRA AFRIKA IMA ŠOKANTNE DOKAZE! Zbog OVOGA će izbiti RAT na estradi, sve je USNIMLJENO!

Autor:

Zabava

22.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tvrdi da su joj kolege sabotirale nastupe i da postoje snimci!

SANDRA AFRIKA IMA ŠOKANTNE DOKAZE! Zbog OVOGA će izbiti RAT na estradi, sve je USNIMLJENO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika otvorila je dušu o svojoj karijeri, izazovima sa kojima se suočavala i svom uspehu, te priznala da su joj kolege minirale nastupe. Pevačica je nedavno izdala studijski album i organizovala promociju, a kako kaže, sve kolege koje je zvala su došle.

- Ja sam prezadovoljna kako je album prošao. Uradila sam promociju, sve kolege koje sam zvala su došle. Srce mi je bilo puno, jer sam tu videla onako koliko me vole. To je po prvi put, 18 godina sam na sceni i prvi put sam videla tada koliko me stvarno kolege vole i poštuju - rekla je Sandra i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika na promociji albuma

- Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu "ko je sada ona", i smetala sam tu donekle. Onda kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima.

Sandra je podelila i priču o tome kako su joj kolege minirale nastupe:

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je pevačica na "Kurir TV".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica tvrdi da su joj minirali nastupe i da ima dokaze

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading