IVANA NIKOLIĆ ODBRUSILA AFRICI! EVO ŠTA JE REKLA POSLE TRAČEVA DA JOJ JE OTELA DEČKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se i dalje ne smiruje...

IVANA NIKOLIĆ ODBRUSILA AFRICI! EVO ŠTA JE REKLA POSLE TRAČEVA DA JOJ JE OTELA DEČKA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Milan Maricic

Pevačica Sandra Afrika ispričala je nedavno da joj je jedna drugarica ukrala dečka jednom prilikom. Kako su u međuvremenu počele da se šire priče da je to zapravo njena koleginica Ivana Bum Nikolić, ona je sada oštro demantovala takve navode, tvrdeći da to nema veze sa istinom.

- Ja drugaricama nikada nisam "ukrala" dečka. Nemam drugaricu sa kojom delim momka, tako da mislim da Sandrina izjava nema veze sa mnom. Kada sam sa nekim, ja sam sa tim momkom. Ne volim da delim muškarce i to nije nešto što praktikujem. Zanimljivo je, čula sam Sandrinu pesmu, biće to veliki hit, a ona bi trebalo da bude zahvalna drugarici - izjavila je pevačica za Republiku. 

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Nikolić i Sandra Afrika

 

Podsetimo, Sandra Afrika nedavno je, po objavljivanju pesme "Drugarice, spavajte s njim" iznela detalje iz privatnog života, koji su mnoge šokirali.

- Drugarice koje imam i koje su u mom okruženju, koliko znam, nisu spavale sa Volkovim. E, sad, šta znači drugarica, može i poznanica da bude drugarica. Pa sad ja to ne bih stavila u koš drugarica da su to drugarice sa kojima se družim godinama. Neke su čak i udate, pa da ne napravimo karambol. Nije to baš to tako, ali možemo da nazovemo i neke poznanice i koleginice drugaricama - rekla je Sandra za Informer, pa onda priznala da je jedna od njih ipak poznanica: 

Foto: e-stock

Ivana Nikolić

 

- U pitanju je jedna poznanica. Donekle je i sasvim normalno i okej je, mene to ništa ni tada nije začudilo u tom momentu, desilo se. Šta možeš da uradiš u tom trenutku, ja nisam neko ko će da se prepire, bije, čuva i vuče, odeš lepo dostojanstveno. Ona mi se javila samo ćao, ćao, a bilo je i nekih drugarica koje su se izvinjavale. 

Foto: ATAImages

Vladimir Volkov

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milesa

20.06.2024 10:52

Napravile su iste praseće noseve.