SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA DETALJE RAZVODA: Kasno sam saznala da nisam JEDINA u njegovom životu!

Autor:

Zabava

22.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iza sebe ima jedan brak, a godinama uživa u ljubavi sa Sašom Popovićem!

SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA DETALJE RAZVODA: Kasno sam saznala da nisam JEDINA u njegovom životu!

Foto: republika.rs, ATA Images

Suzana Jovanović

Suzana Jovanović, popularna pevačica koja je stekla slavu kao članica sastava "Južni vetar", nedavno je otkrila javnosti detalje o svom prvom braku iz kojeg ima sina Danijela. Ona je istakla da je taj brak bio rezultat ljubavi na prvi pogled i da je rodila sina kada je imala osamnaest godina. Međutim, kako je istakla, razlozi zbog kojih je okončala taj brak bili su teški, jer je saznala da nije bila jedina u životu svog supruga. Suzana je istakla da nije želela da bude druga žena i da se zbog toga razvela, preuzimajući brigu o svom malom sinu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suzana Jovanović se razvela od prvog supruga

Suzana je otkrila da je uz pomoć svojih roditelja lakše podnela razvod i brigu o svom sinu. Ona je istakla da je zajedno sa svojim roditeljima brinula o svom malom sinu, što joj je olakšalo tešku situaciju. Takođe, pevačica se dotakla svojih prvih muzičkih početaka, ističući da joj je Mića Panić pružio podršku i ponudio saradnju sa njim i njegovim orkestrom. Suzana je priznala da je pre toga brinula da li će imati dovoljno posla kao pevačica, ali je saradnja sa Panićem olakšala njen početak u muzičkoj industriji.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina - rekla je Suzana, i otkrila šta je navelo da stavi tačku na prvi brak.

- Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se - istakla je Suzana.

- Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše - rekla je Suzana i dotakla se svojih prvih muzičkih početaka.

- Mića Panić je došao i ponudio mi je saradnju sa njim i njegovim orkestrom. Tada mi je bilo lakše, a pre toga sam brinula da li će biti posla za mene - prisetila se pevačica, prenosi "Grand".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana godinama uživa sa Sašom Popovićem

Decenijama unazad, Suzana Jovanović je u vezi sa Sašom Popovićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru. Iako je privatni život pevačice retko tema javnih razgovora, ova veza izaziva pažnju javnosti zbog svoje dugovečnosti i činjenice da su oboje u javnom poslu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading