SAŠU POPOVIĆA ĆERKA NAZVALA LUDAKOM! On ostao šokiran posle ovih reči! Evo šta je bio razlog rasprave!

Autor:

Zabava

13.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša je naslednicu terao da nosi Roleks, što je ona odmah odbila.

SAŠU POPOVIĆA ĆERKA NAZVALA LUDAKOM! On ostao šokiran posle ovih reči! Evo šta je bio razlog rasprave!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i Suzana Jovanović

Jedan od čelnika "Grand" produkcije, Saša Popović prisetio se situacije kada je ćerku terao da nosi Roleks sat, pa mu je ona rekla da je lud i da nju takve stvari ne zanimaju. Naime, Saša joj je rekao da ne bi bilo loše da na ruci ima markiran skupocen sat, na šta je ona odgovorila da to uopšte nije u njenom fazonu. 

Kreativni direktor „Granda” istakao je da njegova naslednica nema običaj da kupuje skupocene komade, što je njegova supruga potvrdila:

- Nekad dođemo iz šopinga, kupimo nešto "Dolce&Gabbana", "Louis Vuitton", Suzana neku "Chanel" tašnu, ona to gleda... kao, vidi na šta baca pare. Ona kaže: „Ja idem u Bershku da kupim”. „Gde ideš?” „U Bershku, Bershka, Stradivarius. Eto to su njeni - rekla je Suzana, a Saša se nadovezao: 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović

 

- Nedavno sam joj rekao: „Čekaj, Aleksandra, daj da ti tata da jedan Rolex, kad ideš sa drugaricama, stavi na ruku, a ona mi kaže: "Šta da mi daš, da li si ti lud?”, pita me. Kažem: „Rolex”. „Ma, ja ne znam ni da gledam na sat”, to mi je rekla. 

Na osnovu ove izjave muzičkog para zaključuje se da ćerka Saše Popovića ima nešto drugačije poglede na materijalno, što je svakako pohvalno, sa čime su se složili i ljudi na društvenim mrežama, koje je ova situacija nasmejala.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saša Popović

 

Inače, pevačica Neda Ukraden prisetila se nesvakidašnje situacije, kada joj je Saša Popović upao usred noći u stan, da bi je nasamo pitao da li ga ona voli. Situaciju je Ukradenova nekoliko puta već prepričavala, pa se uvek slatko ismeje.

Foto: ATA Images

Saša Popović

 

On je mene upitao direktno: "Da li ti mene Neki voliš ili ne?" Ja njemu odgovorim: "Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće!" Pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. "Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti", reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. "Alo, gde ćeš? Kud si krenuo", brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: "A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?". Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - objašnjavala je Neda. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading