OGLASILA SE ANA PENDIĆ! PROGOVORILA O TRAGEDIJI U PORODICI, PORUČILA JE SAMO JEDNO!

Autor:

Zabava

22.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, na telu preminule žene su bile vidljive povrede, posebno na nogama koje su bile u podlivima.

OGLASILA SE ANA PENDIĆ! PROGOVORILA O TRAGEDIJI U PORODICI, PORUČILA JE SAMO JEDNO!

Foto: ATAImages

Sinoć je u stanu na Voždovcu pronađeno telo sestre muža voditeljke Ane Pendić Radoš. Iako Ana Pendić nije želela da komentariše ovaj događaj, javnost je zainteresovana za ovu tužnu vest.

- Nemam komentar za tu situaciju, ne bih želela da komentarišem bilo šta vezano za sporni događaj - rekla je kratko za Blic. 

Muž žene koja je pronađena mrtva uhapšen je pod sumnjom da joj je naneo teške povrede. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je priznao policiji da je tukao suprugu, a telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Foto: ATAImages

Ana Pendić

 

Prema nezvaničnim informacijama, na telu preminule žene su bile vidljive povrede, posebno na nogama koje su bile u podlivima. Muž je navodno pozvao policiju i prijavio smrt svoje supruge, što je pokrenulo istragu oko ovog tragičnog slučaja.

Pre tragedije, Ana je govorila o svom životu, te je otvorila dušu o svom braku. 

Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - ispričala je jednom prilikom Ana u emisiji "Magazin In".

Foto: printscreen rtv pink

Ana Pendić

 

10 godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - zaključila je ona.

Ona je rekla da ona i njen suprug često izlaze odvojeno.

Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana. A ljudi se skandalizuju, kao: kako vi to u braku, a izlazite odvojeno.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading