MC STOJAN ŠOKIRAO OBJAVOM! SNIMAO BOLNI PODUHVAT, MNOGI SE NE BI USUDILI OVO DA URADE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper redovno posećuje salone lepote...

MC STOJAN ŠOKIRAO OBJAVOM! SNIMAO BOLNI PODUHVAT, MNOGI SE NE BI USUDILI OVO DA URADE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Reper MC Stojan snimao je za društvene mreže odlazak u salon za ulepšavanje, pa je ceo proces depilacije nosa voskom objavljivao. 

On je rekao da je ceo poduhvat vrlo bolan, ali da je uspeo da izdrži celu proceduru.

Inače, mlada pevačica Zorana Mićanović, poznatija kao Zorana Sikter po svom hitu, nedavno je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Kako se pisalo, razlog je njegov provod sa atraktivnim devojkama na Kipru, a nedavno je progovorila i o njegovim manama.

 

 

Sa druge strane, nakon raskida ni Stojan po svemu sudeći nije gubio vreme, već se bacio odmah i flert sa drugim ženama. Naime, ekipa Republike uhvatila je pevača dok je na ulici pozirao sa dve devojke, koje su fanovi i koje su prišle kako bi ga zamolile da se slikaju. One su bile vrlo ljubazne, a on još više, pa je priliku iskoristio i da malo proćaskaju. 

Podsećamo, Stojanova bivša, Zorana Mićanović rekla je da je reper preveliki egoista i da je to stalo na put njihovoj sreći.

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - navela je Zorana, pa nastavila:

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan

 

Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim - priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading