SNIMAK ANE NIKOLIĆ I RALETA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! EVO ŠTA PEVAČICA RADI S NOVIM DEČKOM!

Autor:

Zabava

22.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka se inače snima redovno na javnim mestima u čudnim pozama...

SNIMAK ANE NIKOLIĆ I RALETA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! EVO ŠTA PEVAČICA RADI S NOVIM DEČKOM!

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Pevačica Ana Nikolić obelodanila je vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, sa kojim se sada snima na svakom koraku. Naime, da golupčići samo ne uživaju u ljubavi već i da vredno rade na Aninim pesmama, otkrila je pevačica na Instagramu.

Naime, dok su se vozali u automobili, Nikolićeva je objavila video iz automobila dok peva novu pesmu.

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić i Rale

 

- Bez naloga... bez kucanja... na noge sam zgradu digla... Sadašnja budi te, kaže bivša ti je stigla", peva Nikolićeva, a mnogi su odmah prokomentarisali da je pesma autobiografska.

Naime, Nikolićeva je napravila skandal kada je baš digla na noge ne samo zgradu gde Rale živi i radi, već i celi kvart kada mu je usred noći došla na vrata i lupala dok je Rale u stanu bio sa pevačicom Oljom Bajrami.

 

 

Podsetimo, Kurir je prvi pisao o vezi Ane i Raleta, a kompozitor je nedavno i priznao da je u ljubavi sa Nikolićevom:

- Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, ali ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno - priznao je Rale za Kurir.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić i Rale

 

Inače, Ana Nikolić, popularna pevačica sa srpske muzičke scene, svoj put ka uspehu započela je još u tinejdžerskim godinama. Malo je poznato da je Ana, pre nego što je postala poznata, radila kao konobarica kako bi finansijski podržala sebe i svoje izlaske. U jednom intervjuu, Ana je otkrila da je odlučila da nađe posao tokom letnjeg raspusta kako bi mogla samostalno da zarađuje novac.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading