ANA NIKOLIĆ I RALE IMAJU BRUTALNE OKRŠAJE: Stalno je buka i galama, on ne može da izađe na kraj sa njom!

Autor:

Zabava

30.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Ane Nikolić progovorio o vezi sa njom.

ANA NIKOLIĆ I RALE IMAJU BRUTALNE OKRŠAJE: Stalno je buka i galama, on ne može da izađe na kraj sa njom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Kompozitor Goran Ratković Rale, poznat po saradnji sa brojnim poznatim pevačicama, nedavno je otkrio neke zanimljive detalje iz svog profesionalnog i privatnog života. Najpre je priznao vezu sa pevačicom Anom Nikolić, a sada je više objasnio njihov odnos i otkrio koliko je teško sarađivati sa njom, a koliko teško biti u ljubavnom odnosu.

- Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome - priznao je kompozitor na samom početku.

- Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. Ana i ja se svađamo svaki dan. Ceo dan bude sve kako treba, i onda se uveče sve to sruši i sutra od početka. To je kao Skadar na Bojani. Bilo bi dobro da ubacite kamere u taj prostor gde živimo pa da vidite kna šta to liči - ispričao je Rale  gostujući u emisiji na TV Kurir. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@RedTV_rs

 

 

Otkrio je da je saradnja sa Anom u poslovnom smislu ponekad izazovna, ali da su njihovi odnosi ispunjeni ljubavlju.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je Rale.

Na pitanje voditelja kakva je Ana za saradnju, kompozitor je rekao:

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi nšta ne pomaže. Izbegavam da pricam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je izmedju nas zaista ljubav - rekao je Goran Ratković Rale u emisiji Blic dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading