ANA NIKOLIĆ IZNENADILA IZJAVOM O SREBRENICI I CRNOJ GORI! IMA JASAN STAV, zbog objave se usijale društvene mreže!

Autor:

Zabava

29.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji je pevačica objavila na društvenim mrežama naišao je na brojne osude, mnogi su pozivali da se Ani zabrani ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

ANA NIKOLIĆ IZNENADILA IZJAVOM O SREBRENICI I CRNOJ GORI! IMA JASAN STAV, zbog objave se usijale društvene mreže!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Ana Nikolić se nedavno javno zahvalila državama koje su podržale Srbiju na nedavnom glasanju o rezoluciji o Srebrenici, što je jasno i napisala na društvenim mrežama.  

Video koji je pevačica objavila na društvenim mrežama naišao je na brojne osude, mnogi su pozivali da se Ani zabrani ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Foto: PrintscreenInstagram/Ana Nikolic

Objava Ane Nikolić na Instagramu

 

Ana se više nije oglašavala na pomenutu temu, sve do sada, kada je podelila jedan medijski naslov, te poručila da ne želi da ćuti, a prašina se digla oko toga što je rekla da više nema nameru da putuje u Crnu Goru. 

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

 

- Još nisam definisala menadžment, ali ako se ja pitam, ni u Crnu Goru neću ići "iz principa". Ne možete vi da odlučujete o tome, jer za razliku od velike većine "civila" i "estradnih privrednika", ja imam svoj stav. Usput, i nisu odštampali te pare zbog kojih bih ja ćutala na ovakve nepravde - napisala je Ana i dodala:

- Ja ne mogu da žmurim i ne vidim nepravdu. Žao mi je. Ja sam samo iskrena i osetljiva beskrajno. Neću da pevam ni u BiH. Imam pravo na svoj stav.

Inače, domaća javnost danima je brujala o vezi pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a sada je on potvrdio da su zajedno, te dodatno pojasnio njen navodni sukob sa koleginicom Oljom Bajrami. Rale, koji je godinama unazad izbegavao reflektore, iako je radio sa najpoznatijim pevačima, sada puni novinske stupce.

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić i Rale

 

- U ilegali sam već 30 godina i sad me odjednom nešto stiglo i evo ne znam ni kako da se ponašam - rekao je Rale.

O njegovom odnosu sa Anom Nikolić i njihovoj vezi već neko vreme se šuškalo, a da su govorkanja opravdana Ana je pokazala svojim objavma na društvenim mrežama. 

Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome - priznao je kompozitor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading