DARA BUBAMARA POBEDILA SLOBU RADANOVIĆA: Pevačica se hitno oglasila, otkrila da li mu GASI KANAL!

Autor:

Zabava

24.05.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka izdala saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram!

DARA BUBAMARA POBEDILA SLOBU RADANOVIĆA: Pevačica se hitno oglasila, otkrila da li mu GASI KANAL!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Dara Bubamara nedavno je ušla u javni "rat" sa kolegom Slobom Radanovićem, sa kojim je ranije snimila i duet. Sve je počelo kad je sloba objavio pesmu "Infarkt duše", za koju je tekst napisala Marina Tucaković. Kako je Dara izjavljivala, ona je kupila tu pesmu, a on ju je objavio bez njene dopzovele.

Republika

Foto: ATA Images

Dara i Sloba

Novosađanka je na račun kolege izrekla brojne uvrede, nazvavši ga "licemerom" i "lažnjakom", a iako on nije odgovarao u oštrom tonu i u obraćanjima je sve vreme prebacivao krivicu na autore, folkerka se tu nije zaustavila.

Dara se sada ponovo oglasila, te otkrila da ispod Slobine verzije na platformi Jutjub stoji njeno ime.

- Dobar sam čovek, neću gasiti! - rekla je Dara, pa dodala:

- Vlasnik!

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dare Bubamare

Podsetimo, pevačica je nedavno otvoreno govorila o ovom sukobu.

- Slobin album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim - rekla je ona za Prvi maj za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading