CECA SE OGLASILA ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovakav komentar! Evo šta je rekla za koleginicu sa kojom dugo nije razgovarala (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nikad iskrenije govorila o Mirkovićki...

CECA SE OGLASILA ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovakav komentar! Evo šta je rekla za koleginicu sa kojom dugo nije razgovarala (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je šta mislio o tome što je Dragana Mirković njenoj ćerki Anastasiji čestitala na venčanju, pa je podržala ovaj gest i lepo ga je dočekala. Naime, to je začudilo mnoge, s obzirom na to da se priča da pevačice dugo nisu u dobrim odnosima i da se jedva javljaju jedna drugoj kada se sretnu. 

- U krugu porodice smo proslavili i to je bila njihova želja. Bila je Nemanjina porodica, naša porodica... Bilo je intimno i veselo. Priredili smo im iznenađenje sa prelepom dekoracijom. Mlada dama je imala i bidermajer, to se videlo. Za malo da ga uhvatim. (smeh) Pošteno je išao prema baka Rosi i ja tu neću da se mešam. Meni lepo i ovako - kaže Ceca za Telegraf.rs, na početku razgovora, pa je dalje dodala:

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages, Blic TV

Dragana Mirković, Ceca i Anastasija Ražnatović

 

Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala Dragani puno. 

Ona se osvrnula i na priče koje su se pojavile vezane za Draganinu pesmu "Pitaju me u mom kraju", za koju se saznalo da je Ceca želela da je snimi.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

- Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem "Pa to je bre za mene". I ona mi uglavnom kaže "Šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!". Istina, i to za Draganu, kada sam čula "Pitaju me u mom kraju" rekla sam: "Futo, pa ovo je za mene. "Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?" - govori pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading