HITNO PRIVEDEN MC STOJAN! Repera sačekali na hrvatskoj granici! ODMAH SE OGLASIO (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom trenutku snimio je i sat na ruci, marke roleks, koji je pokazivao da je u tom trenutku bilo oko 15.30 sati.

HITNO PRIVEDEN MC STOJAN! Repera sačekali na hrvatskoj granici! ODMAH SE OGLASIO (FOTO)

Foto: Republika.rs

Reper MC Stojan navodno je priveden na hrvatskoj granici, što je i sam potvrdio na društvenim mrežama. Naime, on je snimio i policijsku stanicu u kojoj se nalazio, pa su se fanovi odmah zabrinuli i pitali su ga šta se dešava. 

- I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe.

Republika

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan se snimao na granici

 

U jednom trenutku snimio je i sat na ruci, marke roleks, koji je pokazivao da je u tom trenutku bilo oko 15.30 sati. Kao lokaciju snimka stavio je granični prelaz Bajakovo, a za sada nije poznat razlog zbog kojeg je srpski pevač priveden.

Inače, mlada pevačica Zorana Mićanović, poznatija kao Zorana Sikter po svom hitu, nedavno je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Kako se pisalo, razlog je njegov provod sa atraktivnim devojkama na Kipru, a nedavno je progovorila i o njegovim manama.

Foto: Printskrin/RTV PINK

MC Stojan

 

Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - navela je Zorana, pa nastavila:

- Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim - priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".

MC Stojan je tek sad odlučio da odgovorio svojoj bivšoj i to putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Naravno da volim sebe i da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali, morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata - napisao je u objavi reper.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading