DUŠKO TOŠIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Evo ko pravi društvo bivšem fudbaleru! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Jelena Karleuše pratiće meč naše reprezentacije!

DUŠKO TOŠIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Evo ko pravi društvo bivšem fudbaleru! (FOTO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije će večeras imati prvi meč na EVRO 2024 i to protiv Engleske. Utakmica će se igrati na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, a podrška im stiže i iz naše zemlje. Naime, upravo je za Nemačku krenuo i bivši fudbaler Duško Tošić, koji je igrao sa mnogim sadašnjim reprezentativcima.

Zanimljivo je da će mu društvo praviti naslednica Nika Tošić, koja obožava fudbal, a njih dvoje su se danas uslikali u avionu zajedno. Fotografiju je objavio Duško na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić sa Nikom u avionu

Ovaj potez dolazi nakon incidenta u vili na Dedinju i nakon što je Duška, još uvek zvanična supruga, Jelena Karleuša prijavila za nasilje. Ipak, ona je nedavno iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je podelila stare snimke sa svojim suprugom Duškom Tošićem. Na snimcima se njih dvoje grlje, ljube i uživaju zajedno, a nastali su u periodu najveće ljubavi.

Snimak su napravili njeni fanovi, a Karleuša ga je podelila i na svom profilu. Uz snimak ide i pesma "Praštaj", njene koleginice i drugarice Milice Pavlović. Tekst za ovu numeru napisala je Ljilja Jorgovanović, a mnogi tvrde da je nalepši u njenoj karijeri. Podsećanja radi, Jelena je pre nekoliko meseci izjavila da i dalje voli Duška i da mu je sve oprostila, dok on nju ne.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega - istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Jelena i Duško

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading