UHVATILI SMO TOŠIĆA NAKON DRAME SA KARLEUŠOM: Napustio Srbiju, a evo u kakvom je sada Duško stanju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi paparaco snimak Duška Tošića iz Nemačke!

UHVATILI SMO TOŠIĆA NAKON DRAME SA KARLEUŠOM: Napustio Srbiju, a evo u kakvom je sada Duško stanju! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Srbije su večeras imali priliku da pokažu svoje umeće na terenu stadiona Šalkea u Gelzenkirhenu, gde su se susreli sa ekipom Engleske. Očekuje se velika podrška kako sa tribina, tako i izvan stadiona, a jedna neobična podrška stiže iz Nemačke u vidu bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Duško Tošić je krenuo za Nemačku kako bi pružio podršku reprezentaciji Srbije na njihovom prvom meču na EVRO 2024. On je i sam nekada bio deo reprezentacije i igrao sa mnogim sadašnjim reprezentativcima. Zanimljivo je da će mu društvo praviti njegova naslednica Nika Tošić, koja takođe deli ljubav prema fudbalu. Portal Republika ih je usnimio paparaco snimkom u Nemačkoj dok su se pripremali za večerašnju utakmicu, što je izazvalo pažnju javnosti.

 

 


Ovaj potez Duška Tošića dolazi nakon nedavnih medijskih spekulacija oko incidenta u vili na Dedinju, kao i nakon prijave koju je Jelena Karleuša podnela protiv njega. Međutim, nedavno su se pojavili stari snimci na kojima se vidi par u periodu najveće ljubavi, što je izazvalo iznenađenje među Jeleninim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 


Sport i privatni život fudbalera često su tema interesovanja javnosti, a ovi događaji su dodatno zaokupili pažnju uoči važnog meča na EVRO 2024. Srbija se sa nestrpljenjem priprema za svoje učešće na ovom prestižnom takmičenju, a podrška koju dobijaju iz različitih izvora samo dodatno motiviše igrače da pruže svoj maksimum na terenu.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega - istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading